Wijzig printertype

Canon Pixma MG7752

De huismerk Canon PIXMA MG7752 cartridges zijn een stuk goedkoper dan de originele exemplaren. Waar dat verschil vandaan komt? Met de huismerk Canon PIXMA MG7752 cartridges hoeven we de ontwikkelingskosten voor de printer niet terug te verdienen. Canon moet dat wel, waardoor het merk de cassettes niet zo voordelig kan aanbieden. Het is wat dat betreft niet vreemd dat u een veel hogere prijs betaalt voor de originele Canon PIXMA MG7752 cartridges. Zonde is het natuurlijk wel, u kunt beter de goedkopere exemplaren gebruiken.

Zwarte en gekleurde Canon PIXMA MG7752 cartridges

Uiteraard heeft u binnen de huismerk Canon PIXMA MG7752 cartridges uit ons assortiment de keuze uit zowel de gekleurde als de zwarte inkt. Houd er rekening mee dat er twee verschillende zwarte cassettes beschikbaar zijn binnen de Canon PIXMA MG7752 cartridges. Het gaat om de PGI 750 in BK voor de zwarte inkt en de CLI 710 BK voor de zwarte inkt binnen het kleurenspectrum. Er zeker van zijn dat u alle benodigde Canon PIXMA MG7752 cartridges in huis haalt? Dan kunt u gebruik maken van de handige sets, waarmee we u bovendien helpen meer op de kosten te besparen.

Goedkope Canon PIXMA MG7752 cartridges

De huismerk Canon PIXMA MG7752 cartridges zijn in ieder geval een stuk goedkoper dan de originele exemplaren. Dat betekent dat u aanzienlijk op de kosten kunt besparen, zonder dat dit de kwaliteit van de afdrukken in de weg hoeft te zitten. Ook de huismerk Canon PIXMA MG7752 cartridges bevatten de pigment inkt uit de originele exemplaren. Dat betekent dat u op regulier of mat papier prachtige afdrukken kunt maken. De huismerk Canon PIXMA MG7752 cartridges vormen een uitstekend alternatief en helpen u de kosten voor de afdrukken die u maakt goed in de hand te houden.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service