Wijzig printertype

Canon Pixma MG6853

Onze huismerk Canon PIXMA MG6853 cartridges vormen een uitstekend alternatief voor de 100% originele exemplaren. Waar dat mee te maken heeft? U betaalt een veel lagere prijs. Het aantal afdrukken dat u kunt maken is minstens zo groot en de cassettes passen zonder problemen in de printer. Uiteraard blijft de garantie gewoon behouden met de Canon PIXMA MG6853 cartridges van ons huismerk. Er bestaat wat dat betreft geen reden meer om niet over te stappen op de goedkope Canon PIXMA MG6853 cartridges die we kunnen leveren.

15 ml inkt in de Canon PIXMA MG6853 cartridges

De huismerk Canon PIXMA MG6853 cartridges bevatten net zoveel inkt als de originele exemplaren van Canon. Het gaat om bijvoorbeeld 15ml aan zwarte inkt. Het is daarmee mogelijk om meer dan 300 volle A4-tjes af te drukken. Gebruikt u de kleureninkt? Daarmee kunt u duizenden foto’s afdrukken. Wat dat betreft hoeft u slechts af en toe nieuwe Canon PIXMA MG6853 cartridges te kopen. Maakt u daarvoor gebruik van de goedkope huismerk Canon PIXMA MG6853 cartridges? Dan kunt u aanzienlijk op de printkosten besparen, zonder dat dit de kwaliteit in de weg hoeft te zitten.

Meer dan 3.000 foto’s afdrukken

U kunt met de huismerk Canon PIXMA MG6853 cartridges tot meer dan 3.000 foto’s afdrukken. Dat zijn er minstens zoveel als met de originele inktpatronen. De huismerk Canon PIXMA MG6853 cartridges doen wat dat betreft niet onder, ze bieden een aantrekkelijk alternatief voor een veel lagere prijs. Het is wat dat betreft niet vreemd dat steeds meer mensen gebruik maken van de goedkope huismerk inktpatronen. U kunt online een complete set met huismerk Canon PIXMA MG6853 cartridges bestellen of gebruik maken van de losse patronen. In de beide gevallen kunt u aanzienlijk besparen op de printkosten die u maakt.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service