Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

Alaaf, print carnaval is gaande!

24 February 2022

Dat we elkaar dit jaar wel in de kroeg treffen is een feit. En zo vieren miljoenen Nederlanders dit jaar hoe-dan-ook Carnaval! Maar wat als de kroegen vol zijn, wat doe je dan? Een feestje thuis of op straat? Alles gaat dit jaar met Carnaval! Daarom heeft Alleeninkt.nl een leuke win-actie voor alle leden van onze nieuwsbrief! Dus check snel je inbox en speel mee!

Winnen, aansluiten en genieten maar!

De kroegen zijn weer open en laat het nu net toevallig Carnaval zijn! Ook Alleeninkt.nl is momenteel omgetoverd tot Tintengat, en daarom hebben we voor alle nieuwsbrief inschrijvers van Alleeninkt.nl naast de standaard 10% korting op je bestelling, ook nog een mooie prijs! We verloten namelijk een Beerwulf Compact Sub thuistap + 4 vaten Heineken onder de inschrijvers die meedoen met de actie!

Altijd met korting bestellen en meespelen met acties?

Dat kan, alle leden van onze community ontvangen iedere maand een nieuwsbrief met standaard korting op je bestelling. Ook ontvangen ze handige tips over hun printer, en kunnen ze meespelen met leuke acties! Onze klanten geven ons niet voor niets een 9.4 uit ruim 62.000 reviews! Dus waar wacht je nog op?

Nog geen lid van onze community? Blijf op de hoogte door je in te schrijven op onze nieuwsbrief, en ontvang iedere maand gevarieerde kortingen, leuke extra’s en andere acties waar je printer hart sneller van gaat kloppen! Schrijf je in voor onze toekomstige acties door onderaan deze pagina je emailadres achter te laten!

Bekijk onze handige blogs!

In onze handige blogs, geschreven door print- en inkt experts weet je zeker dat je snel van je print problemen af bent. Zo laten we je bijvoorbeeld stap voor stap zien hoe je een Brother drum reset. En beantwoorden we vragen zoals wat is HP+ en waar moet je op letten. 

Benieuwd of onze blogs jou verder kunnen helpen wanneer je tegen print problemen aanloopt? Bekijk ze hier!