Wijzig printertype

HP DeskJet 2540

HP deskjet 2540 inkt

Nieuwe HP deskjet 2540 inkt hoeft niet duur te zijn, mits je daarvoor gebruik maakt van ons huismerk. Het gaat gewoon om de HP 301 inkt, zoals je die op dit moment ook gebruikt. De cassettes zijn hetzelfde als die van het origineel. Het grote verschil? Je betaalt voor de HP deskjet 2540 inkt van ons huismerk een veel lagere prijs. Klanten die ons huismerk uitprobeerden geven haast unaniem aan niet meer terug te willen. Ze gebruiken nu de goedkope HP deskjet 2540 cartridges, waarmee ze de kwalitatieve afdrukken kunnen maken die ze van hun printer gewend zijn.

Goedkope HP deskjet 2540 cartridges

Om op de kosten van je printer te besparen hoef je geen goedkoper model aan te schaffen, in plaats daarvan kun je de goedkope HP deskjet 2540 cartridges van ons huismerk gebruiken. We zorgen er daarmee voor dat de kosten voor het gebruik van de printer omlaag kunnen, terwijl je er aan de huismerk HP deskjet 2540 inkt niets van zal merken. Sterker nog, in veel van de gevallen kan je met de goedkope HP deskjet 2540 inkt van ons huismerk zelfs meer afdrukken maken dan met de originele cassettes. Het is daarom de moeite waard om ze in ieder geval een keer uit te proberen.

Online HP deskjet 2540 inkt kopen

We hebben de goedkope HP deskjet 2540 cartridges uiteraard netjes op voorraad, zodat je die eenvoudig online kunt bestellen en we de verzending daarvan meteen in orde maken. We zorgen er daarmee voor dat je de nieuwe HP deskjet 2540 inkt binnen 24 uur in huis hebt, om die meteen in de printer te kunnen plaatsen. Je kan de kwaliteit dan zelf ervaren, net als de eenvoud waarmee je de goedkope HP deskjet 2540 inkt van ons huismerk in de printer kunt plaatsen om daarmee te printen.

Welke HP cartridges zijn geschikt?

In de HP deskjet 2540 gaan de HP 301 XL cartridges. Je kan hiermee foto’s en teksten uitprinten van de beste kwaliteit. De HP 301 XL cartridges zijn in twee delen verkrijgbaar; zwart en kleur. Er gaat 18 milliliter inkt in beide cartridges, dat is minder dan bij een aantal andere inktpatronen van HP. Dit komt doordat de printer heel erg zuinig is, want je kan er toch zo’n 1000 pagina’s mee printen. Op die manier zorgen de HP 301 XL cartridges voor een behoorlijke capaciteit. Twijfel dus niet langer en bestel snel de HP 301 XL cartridges! 

Hier nog een link naar de pagina van de HP 301 XL cartridges voor een totaal overzicht.

 

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service