HP 301

HP 301

Maakt u in uw printer gebruik van HP 301 cartridges en bent u op zoek naar een goedkoop alternatief? Het is verstandig om gebruik te maken van ons huismerk, we zorgen er daarmee voor dat u eenvoudig op de kosten kunt besparen.

Capaciteit van de HP 301 cartridges

U kunt met de HP 301 cartridges rekenen op een redelijke capaciteit, die ervoor zorgt dat u bij een laag tot gemiddeld verbruik enige tijd kunt printen. Het gaat om 3ml aan zwarte inkt, minder dan bij een aantal andere inktpatronen van HP. Dankzij het zuinige gebruik door de printer kunt u er toch zo’n 190 pagina’s mee printen. Op die manier zorgen de HP 301 cartridges voor een behoorlijke capaciteit. U kunt online uw HP 301 cartridges bestellen van ons huismerk, zodat u een kleine 200 pagina’s kunt afdrukken terwijl u daar aan de andere kant een lage prijs voor betaalt.

Eigenschappen van de HP 301 cartridges

De cartridges maken gebruik van een inktsoort op pigmentbasis, in combinatie met een inktdruppel van 13,5pl. Dat is voldoende om nauwkeurige afdrukken mogelijk te maken, bijvoorbeeld voor documenten die u met de HP 301 cartridges in uw printer wilt afdrukken. De HP 301 cartridges maken gebruik van 336 spuitmondjes, die ervoor zorgen dat u bovendien heel vlot uw afdrukken kunt maken. De HP 301 cartridges vormen wat dat betreft een goede keuze, vooral wanneer u gebruik maakt van ons huismerk en u online een zo laag mogelijke prijs betaalt.

Huismerk HP 301 cartridges bestellen

Onze huismerk HP 301 cartridges zorgen ervoor dat u goedkope inktpatronen kunt bestellen, zonder dat u aan de andere kant hoeft in te leveren aan kwaliteit of mogelijkheden. In plaats daarvan zorgen we voor een vlotte bezorging op uw adres, zodat u er direct gebruik van kunt maken. Heeft u genoeg van de hoge kosten voor uw printer en wilt u niet langer de 100% originele HP 301 cartridges bestellen? U kunt gebruik maken van de HP 301 cartridges van ons huismerk, waarmee u ervoor zorgt dat de kosten voor het gebruik van uw printer flink omlaag kunnen.