Wijzig printertype

Canon Pixma TR8550

Canon Pixma TR8550 cartridges

Heb je nieuwe Canon Pixma TR8550 cartridges nodig? Betaal dan niet te veel en kies voor de huismerk inktpatronen van Alleeninkt.nl. Deze zijn van vergelijkbare kwaliteit als de originele inktpatronen van Canon. Het verschil zit hem in de inhoud, die is hoger bij ons huismerk, en natuurlijk de prijs die juist weer een flink stuk lager ligt. Onze cartridges zijn voorzien van imitatie chips voor de identificatie van de inktpatroon door de printer. Deze wordt hiermee probleemloos herkend. Wel kan het zijn dat je printer aangeeft dat je geen originele Canon Pixma TR8550 cartridges hebt geïnstalleerd, maar dit heeft voor de werking geen gevolgen.

Canon Pixma TR8550 inkt

Met de huismerk Canon Pixma TR8550 inkt kun je net zulke haarscherpe afdrukken maken als met de originele cartridges van Canon. De kwaliteit van je afdruk hangt natuurlijk ook af van het gebruikte papier. Foto’s kun je voor het beste afdruk resultaat het beste afdrukken op premium fotopapier. Voor gewone tekst waarbij de kwaliteit niet zo van belang is kun je standaard papier gebruiken en eventueel softwarematig de printkwaliteit wat naar beneden zetten om nog meer op de inkt te kunnen besparen. Dit bevordert bovendien de afdruksnelheid van je printopdracht.

Canon Pixma TR8550 cartridges kopen

Je kunt cartridges voor de Canon Pixma TR8550 direct online bestellen. Kies voor het voordelige huismerk van Alleninkt.nl en je bespaart flink op de aanschafprijs. Naast inktpatronen voor de Canon Pixma TR8550 hebben wij uiteraard ook cartridges voor veel andere Canon printers alsmede voor bekende merken zoals HP, Brother en Epson. Daarnaast vind je in ons assortiment een ruim aanbod van uitstekend printerpapier en premium fotopapier. Heb je vragen over inktpatronen of welk papier je het beste kunt gebruiken voor het soort afdrukken dat je wilt maken, neem dan contact op met onze deskundige klantenservice.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service