Wijzig printertype

Canon PIXMA TR cartridges

Waarvoor is de Canon Pixma TR geschikt?

De Canon Pixma TR printers zijn 4-in-1 printers waardoor je naast het printen ook kunt scannen, kopiëren en faxen. De meeste printers uit deze serie maken gebruik van 5 afzonderlijke cartridges. Op het moment dat een van de cartridges leeg is, kun je deze dus eenvoudig vervangen zonder dat je aan de anderen hoeft te komen. Op deze manier ben je altijd zeker van duidelijke afdrukkwaliteit terwijl je tegelijkertijd ook nog eens efficiënter print. De gemiddelde Canon Pixma TR printer heeft een printsnelheid van 15 pagina’s per minuut in zwart-wit en 10 pagina’s per minuut in kleur.

Technische snufjes van de Canon Pixma TR

De Canon Pixma TR printers zijn in staat om te verbinden met een Wi-Fi netwerk. Hierdoor hoef je niet meer te prutsen met netwerkkabels en kun je de printer eenvoudig taken uit laten voeren. Door gebruik te maken van PIXMA Cloud Link, Canon PRINT-app, Apple AirPrint, Google Cloud Print of Mopria kun je gemakkelijk en snel vanuit overal in het huis of kantoor opdrachten versturen naar de printer. De Canon Pixma TR printers beschikken over de optie om dubbelzijdig af te drukken, door deze optie maakt de printer gebruik van beide zijdes van de pagina en verbruik je minder papier. Ook hebben de printers een automatische documentinvoer, de printer verwerkt automatisch meerdere vellen na elkaar. Je hoeft dus niet meer veel tijd te besteden aan het handmatig één voor één kopiëren of scannen van de pagina’s.

Heeft de Canon Pixma TR ook technische minpunten?

Een nadeel waar de Canon Pixma TR printers mee te maken hebben is dat de printers uit deze serie niet dubbelzijdig kunnen scannen. Als je een groot aantal scans wilt maken zul je de pagina’s dus allemaal kant voor kant moeten scannen, hierdoor ben je veel tijd kwijt. Daarnaast beschikken de Canon Pixma TR printers niet over E-mail printing. Het is dus niet mogelijk om de printer automatisch de documenten of foto’s uit de bijlage(n) te laten printen op het moment dat je een mail naar de printer stuurt.

Hoge kwaliteit cartridges met een lage prijs

We maken gebruik van huismerk cartridges waardoor je altijd verzekerd bent van de laagste prijs. Onze huismerk cartridges zijn op het gebied van kwaliteit 100% gelijk aan de originele cartridges, toch betaal je bij ons geen meerprijs voor het merk. Daarnaast zijn onze inktcartridges meer gevuld dan de originele cartridges. Zo kun je printen met de kwaliteit die je gewend bent, maar dan stukken goedkoper!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service