Wijzig printertype

Canon Pixma IX6850

Canon PIXMA IX6850 patronen

Een complete set Canon PIXMA IX6850 patronen nodig of op zoek naar losse inktpatronen die u in de printer kunt gebruiken? Het gaat om de PGI 550 inktpatronen voor de zwarte inkt en de CLI 551 inktpatronen voor de gekleurde inkt. U kunt de Canon PIXMA IX6850 patronen eenvoudig online bestellen, wij zorgen ervoor dat u daar vlot de beschikking over heeft. Bestel een complete set met Canon PIXMA IX6850 patronen zodat u even vooruit kunt of maak gebruik van de afzonderlijke inktcassettes die u wenst te vervangen.

Set Canon PIXMA IX6850 patronen

Wilt u een complete set Canon PIXMA IX6850 patronen kopen? Wij zorgen er met onze aanbiedingen voor dat u een scherpe prijs betaalt. Gaat het u om een multipack met 2 sets of wilt u er met een megapack met 5 sets zelfs voor zorgen dat u voorlopig vooruit kunt? Het type inktpatroon dat in uw printer past is tevens geschikt voor andere printers, waardoor u de Canon PIXMA IX6850 patronen wellicht samen met uw buren of met vrienden kunt bestellen. Op die manier profiteert u optimaal van het voordeel op de Canon PIXMA IX6850 patronen dat er beschikbaar is.

Losse Canon PIXMA IX6850 patronen kopen

Wilt u aan de andere kant juist losse patronen kopen? Dankzij ons huismerk kunt u rekenen op zeer scherpe prijzen, zelfs wanneer u geen gebruik wenst te maken van onze aanbiedingen. U kunt de cyaan, magenta of gele inkt eenvoudig online bestellen, net als de zwarte inkt en de XL zwarte inkt voor uw Canon printer. Bekijk de verschillende patronen die u online kunt bestellen. Wij zorgen voor een vlotte levering van de Canon PIXMA IX6850 patronen, zodat u daar direct mee aan de slag kunt in uw printer. Ook daarom bestelt u natuurlijk bij Alleeninkt.nl! Profiteer vandaag nog!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service