Wijzig printertype

Canon PIXMA IX cartridges

Goede punten van de Canon Pixma IX

Een voordeel van de Canon Pixma IX is dat de printer gebruik maakt van 5 losse cartridges. Doordat de printer gebruik maakt van losse cartridges print je een stuk voordeliger, je vervangt namelijk alleen de cartridge die leeg is. De Canon Pixma IX printers hebben een gemiddelde afdruksnelheid van 15 pagina’s per minuut. Je kunt de printer gemakkelijk verbinden met het Wi-FI netwerk waardoor het niet meer nodig is om gebruik te maken van een internetkabel.

Technologie van de Canon Pixma IX

Doordat de Canon Pixma IX gebruik maakt van het Wi-Fi netwerk is het eenvoudig om de printer te delen tussen meerdere PC’s. De printer ondersteunt Google Cloud Print, Apple AirPrint en de Canon PRINT-app waardoor je simpel opdrachten kunt versturen vanaf je smartphone, tablet of tablet. Je kunt snel een opdracht geven aan de printer vanaf je kamer, zolder of keuken en hoeft dus niet meer bij de printer te wachten. Ook heeft de printer de mogelijkheid om A3 papier te printen, ideaal voor foto’s, spreadsheets of posters.

Waarin is de Canon Pixma IX minder goed?

Een vrij groot nadeel van de Canon Pixma IX printer is dat deze niet kan kopiëren, scannen of faxen. De printer is dus alleen maar geschikt voor het printen. Doordat de printer alleen kan printen is het niet mogelijk om gebruik te maken van een automatische documentinvoer. De Canon Pixma IX beschikt daarnaast niet over de functie om dubbelzijdig te printen, je zult dus meer papier moeten gebruiken op het moment dat je een groot aantal pagina’s wilt afdrukken.

Waar vind ik goede cartridges voor mijn Canon Pixma IX?

We bieden huismerk cartridges aan voor je Canon Pixma IX printer. In verhouding tot de originele cartridges bevatten onze huismerk cartridges meer inkt. Dit betekent dus dat je meer afdrukken kunt maken met een cartridge en dat je deze minder snel hoeft te vervangen. Door de scherpe prijs van onze huismerk cartridges bespaar je op je printkosten en print je altijd met de goede kwaliteit die je gewend bent.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service