Pixma IX

Maak uw keuze uit één van onderstaande Canon PIXMA IX series.

Canon PIXMA IX cartridges

Maakt u gebruik van een Canon PIXMA IX printer en bent u daarvoor op zoek naar inktpatronen? U kunt de Canon PIXMA IX cartridges eenvoudig online bestellen, u hoeft daar de deur niet uit. Wij maken het u online graag zo gemakkelijk en voordelig mogelijk.

Besparen bij goede kwaliteit

U kunt met onze Canon PIXMA IX cartridges eenvoudig op de kosten besparen, terwijl we u de best mogelijke kwaliteit leveren. Dit betekent dat u kunt printen zoals u dat gewend bent, terwijl de PG, PGI, CL en CLI cartridges stukken voordeliger zijn dan elders. We zorgen voor huismerk Canon PIXMA IX cartridges, waardoor u een zo scherp mogelijke prijs betaalt. Maakt u gebruik van de XL Canon PIXMA IX cartridges? Dan zit er zelfs meer inkt in de patronen, waardoor u langer door kunt blijven printen.

Modellen Canon PIXMA IX printers

Uiteraard zijn de Canon PIXMA IX cartridges beschikbaar voor een aantal verschillende modellen binnen deze serie printers. Heeft u bijvoorbeeld een Canon PIXMA IX6850, een Canon PIXMA IX6550 of een Canon PIXMA IX4000 staan? Wij zorgen er met de Canon PIXMA IX cartridges voor dat u een zo scherp mogelijke prijs betaalt. U maakt weinig kosten voor de inktpatronen, terwijl de Canon PIXMA IX cartridges ervoor zorgen dat u de afdrukken kunt maken zoals u dat gewend bent.

Soorten Canon PIXMA IX cartridges

U kunt online onder andere de zwarte Canon PIXMA IX cartridges bestellen, de PG modellen die we ook wel kennen als BK. Het gaat om de zwarte inkt, over het algemeen is dit patroon wat groter dan de patronen voor de verschillende kleuren. Daarnaast kunt u online eenvoudig de kleuren Canon PIXMA IX cartridges bestellen, in cyaan, magenta en geel. Uiteraard betaalt u zowel voor die Canon PIXMA IX cartridges als de zwarte exemplaren een scherpe prijs. Bestelt u de cartridges vandaag nog online? Wij maken uw bestelling direct in orde, om deze binnen 24 uur bij u af te leveren.