Wijzig printertype

Kyocera TASKalfa toners

De multifunctionele Kyocera TASKalfa

Multifunctionaliteit is een van de grootst voordelen die je hebt bij de aanschaf van een Kyocera TASKalfa. De printers uit deze serie zijn namelijk in staat om naast het printen ook andere activiteiten zoals het scannen, kopiëren en faxen uit te voeren. De meeste printers uit deze serie beschikken over vier verschillende toners, een voor het zwart en drie voor de kleuren. Op het moment dat een van de toners leeg is kan deze dus gemakkelijk vervangen worden door een nieuwe. De afdruksnelheid van de printers hangt af van het model. Zo ligt de afdruksnelheid voor kleur tussen de 25 tot 70 pagina’s per minuut en ligt deze voor zwart-wit tussen de 25 tot 80 pagina’s per minuut.

Het gemak van dubbelzijdig afdrukken

Automatisch dubbelzijdig afdrukken is een van de handige functies waarover de Kyocera Taskalfa beschikt. De printer maakt automatisch gebruik van beide zijden van een vel papier op het moment dat deze optie is ingeschakeld. Dit scheelt een hoop tijd aangezien je de vellen papier niet meer handmatig hoeft te draaien. Naast deze optie beschikken de Kyocera TASKalfa printers ook nog over een automatische documentinvoer. Het gemak hiervan is dat je gewoon een stapel papier in de feeder kunt plaatsen, het apparaat verwerkt de stapel dan automatisch. Zo hoef je de vellen papier niet meer handmatig en stuk voor stuk te scannen of kopiëren.

Minpunten van de Kyocera TASKalfa

Een van de nadelen waar je te maken mee hebt bij de aanschaf van een Kyocera TASKalfa is de omvang en het gewicht. De printers uit deze serie zijn namelijk vrij groot en lopen hierdoor aardig op in het gewicht. Hierdoor zijn de printers dan ook beter geschikt voor op een kantoor dan voor het thuisgebruik. Het tweede nadeel is dat de printers een vrij hoog stroomverbruik hebben op het moment dat ze in gebruik zijn. Om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden raden we aan om de printer in slaapstand te plaatsen op het moment dat deze niet gebruikt wordt. In de slaapstand gebruiken de printers namelijk bijna geen stroom.

Huismerk toners met de meest gunstige prijs

Bij ons ben je natuurlijk aan het juiste adres als je op zoek bent naar Kyocera TASKalfa toners met de meest gunstige prijs. Doordat we gebruik maken van onze eigen huismerk producten kunnen de toners op onze website tegen een hele voordelige prijs aangeboden worden. Zo ben je bij de aanschaf van ons huismerk altijd een stuk goedkoper uit dan bij het origineel. Daarnaast zijn onze toners 100% gelijk aan het origineel als het gaat om de kwaliteit van de producten.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service