Wijzig printertype

Kyocera FS-C toners

Wat kan ik allemaal met een Kyocera FS-C?

Bij de Kyocera FS-C printers hangen de mogelijkheden een beetje af van het model waarover je beschikt. Een gedeelte van de printers uit deze serie beschikt namelijk alleen over de mogelijkheid om te printen terwijl een ander gedeelte naast het printen ook gebruikt kan worden voor taken zoals het kopiëren, faxen en scannen. De Kyocera FS-C printers hebben de mogelijkheid om zowel in zwart-wit als in kleur af te drukken en maken daarom gebruik van 4 afzonderlijke toners. Net als bij de mogelijkheden van de printers hangt de snelheid van het print ook af van het model waarover je beschikt. Zo printen de nieuwere apparaten over het algemeen sneller dan de oudere modellen. De printsnelheid van de Kyocera FS-C printers begint rond de 20 pagina’s per minuut en kan wel oplopen tot zo’n 50/55 pagina’s per minuut voor zowel in kleur als in zwart-wit.

Overige functies van de Kyocera FS-C

Een van de functies waar alle Kyocera FS-C printers over beschikken is de mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig af te drukken. Zo maakt het apparaat uit zichzelf gebruik van beide zijden van een vel papier waardoor je deze niet handmatig hoeft te draaien. Een paar printers uit deze serie beschikken naast het duplex printen ook nog over de mogelijkheid om duplex te kopiëren, scannen en/of kopiëren. Een enkel Kyocera FS-C model is uitgerust met een automatische documentinvoer. Printers die zijn uitgerust met een automatische documentinvoer kunnen meerdere vellen papier achter elkaar kopiëren of scannen zonder dat je deze stuk voor stuk handmatig hoeft in te voeren.

Functies waar de printers niet over beschikken

Een van de functies waar de Kyocera FS-C printers niet over beschikken is de mogelijkheid om een verbinding te leggen met het Wi-Fi netwerk. De apparaten zijn niet uitgerust met ingebouwde Wi-Fi waardoor ze verbonden moeten worden door middel van een internetkabel. Verder bieden de printers uit deze serie geen ondersteuning voor mobiele print technologieën zoals Google Cloud Printing, Apple AirPrint of Kyocera Mobile Print. Opdrachten versturen naar de printer zal dus gewoon vanaf je pc, of laptop moeten.

Huismerk toners met de beste kwaliteit

Door voor ons huismerk te kiezen weet je zeker dat je producten in huis haalt met goede kwaliteit. Onze huismerk toners moeten namelijk aan dezelfde strenge eisen voldoen als de originele producten, zo ben je altijd verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Naast dat onze eigen producten aan dezelfde strenge normen moeten voldoen als het origineel zijn ze in verhouding ook nog eens een stuk goedkoper. Zo weet je bij de aanschaf van onze huismerk toners altijd zeker dat je goede kwaliteit producten in huis haalt, en dat voor een zo laag mogelijke prijs!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service