Wijzig printertype

Kyocera FS toners

Het gemak van een all-in-one printer

Een van de grootste voordelen die je mogelijk kunt hebben met een Kyocera FS is de multifunctionaliteit van het apparaat. Kopiëren, scannen en faxen zijn dan ook functies waarover een gedeelte van de printers beschikken. We raden aan om bij de printers uit deze serie even te kijken naar de printkleur van het apparaat. De oudere printers beschikken namelijk vaak alleen over de mogelijkheid om in zwart-wit te printen terwijl de nieuwe printers ook beschikken over de mogelijkheid om in kleur te printen. De gemiddelde printsnelheid van de Kyocera FS printers ligt tussen de 16 en 40 pagina’s per minuut in zwart-wit en tussen de 25 en 40 pagina’s per minuut in kleur, afhankelijk van het model.

Van welke gemakken voorziet de Kyocera FS je nog meer?

Een van de gemakken waar voornamelijk de nieuwe modellen over beschikken is de functie om automatisch dubbelzijdig te printen. Zo is het met deze functie ingeschakeld mogelijk om de printer automatisch gebruik te laten maken van beide zijden van een pagina. Je hoeft de vellen papier dus niet meer handmatig te draaien. Daarnaast beschikt een deel van de printers over een Energy Star certificaat. Dit Energy Star certificaat wordt gegeven aan apparaten die als energie efficiënt worden gezien.

De mogelijke nadelen van een Kyocera FS

Geen draadloze verbinding kunnen maken met het Wi-Fi netwerk is een van de nadelen waarmee je vaak te maken hebt bij de aanschaf van de Kyocera FS. De printers uit deze serie beschikken meestal namelijk niet over ingebouwde Wi-Fi, hierdoor moeten ze dus verbonden worden door middel van een internetkabel. Net als dat we aanraden om naar de printkleur van het apparaat te kijken, raden we dit ook aan voor de functies en specificaties. Het verschilt bij de printers uit de Kyocera FS serie namelijk heel erg over welke functies ze wel en/of niet beschikken.

Toners van ons eigen huismerk

Bij ons ben je altijd verzekerd van de laagst mogelijke prijs voor je toners. De toners die we aanbieden zijn van ons eigen huismerk waardoor ze, in tegenstelling tot de originele variant, voor een lagere prijs aangeboden kunnen worden. Op het gebied van kwaliteit zijn onze huismerk toners net zo goed als de originele variant. Zo ben je verzekerd van goede kwaliteit en kun je ook nog eens besparen op je printkosten.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service