Wijzig printertype

Kyocera Ecosys toners

Hoofd specificaties van de Kyocera Ecosys

Het grootste voordeel waar een deel van de Kyocera Ecosys printers over beschikt is dat het multifunctionele all-in-one printers zijn. Een gedeelte van de printers uit deze serie kan naast het printen namelijk ook activiteiten uitvoeren zoals kopiëren, scannen en faxen. Let bij de aanschaf van een printer wel goed op de functies, niet elke printer uit deze serie is namelijk een all-in-one printer. Bij de Kyocera Ecosys printers is het ook altijd goed om even te kijken naar de printkleur. Een gedeelte van de printers beschikt namelijk maar over één enkele zwarte toner en is dus niet in staat om in kleur af te drukken. De afdruksnelheid ligt gemiddelde tussen de 26 en 35 pagina’s per minuut voor zowel kleur als zwart-wit.

Over welke technieken beschikt de Kyocera Ecosys?

Een van de technieken waarover bijna elke Kyocera Ecosys printer beschikt is de mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig af te drukken. Zo hoef je de vellen papier niet meer handmatig te draaien en gebruikt de printer uit zichzelf beide zijden van een pagina. Daarnaast beschikt een groot gedeelte van de printers ook over de mogelijkheid om te printen door middel van Kyocera Mobile Print, Apple AirPrint en Mopria Print Service. Tot slot zijn de printers, zoals de naam ‘Ecosys’ eigenlijk al zegt, erg energiezuinig.

Wat kan de Kyocera Ecosys niet?

Het is bij de printers uit deze serie altijd verstandig om even te kijken naar de overige functies/specificaties waarover ze beschikken. Bij de Kyocera Ecosys apparaten is het namelijk nogal wisselend welke functies er wel en welke functies er niet mogelijk zijn. Zo beschikt een groot deel van de printers bijvoorbeeld niet over de mogelijkheid om te verbinden met een draadloos Wi-Fi netwerk. Daarnaast beschikken de meeste Kyocera Ecosys printers niet over een externe geheugenkaartlezer. Het is dus niet mogelijk om rechtstreeks vanaf een SD-kaart te printen. Om deze bestanden toch te kunnen printen zul je deze eerst moeten importeren naar je laptop of pc.

Kyocera Ecosys toners met een voordelige prijs

Je hoeft niet meer verder te kijken als je op zoek bent naar Kyocera Ecosys toners met een voordelige prijs. Door te kiezen voor de toners op onze website ben je namelijk altijd verzekerd van producten met de laagste prijs. De toners kunnen zo voordelig aangeboden worden doordat we uitsluitend gebruik maken van ons eigen huismerk. Onze huismerk producten zijn dus een stuk goedkoper terwijl ze kwalitatief gezien gewoon helemaal gelijk zijn aan het origineel.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service