Wijzig printertype

HP Neverstop Laser toners

Productinformatie over de HP Neverstop Laser

Een van de punten om even goed naar te kijken bij de aanschaf van een HP Neverstop Laser is de functies van de printer. Een gedeelte van de modellen is namelijk all-in-one terwijl een ander gedeelte alleen beschikt over de mogelijkheid om te printen. Het is handig om te weten dat de HP Neverstop Laser printers geen van allen beschikken over de mogelijkheid om in kleur te printen. De printsnelheid van deze printers ligt tussen de 18 en 21 pagina’s per minuut. Zo hoef je nooit lang op je printje te wachten.

De HP Neverstop Laser en zijn technische specificaties

Een van de handige specificaties van de HP Neverstop Laser printers is dat deze de mogelijkheid hebben om te printen via Apple AirPrint, Mopria Print Service en HP ePrint. Door gebruik te maken van deze technologieën kun je eenvoudig printen vanaf je telefoon of vanuit de cloud. Daarnaast kan bijna elke model uit deze serie verbonden worden met het Wi-Fi netwerk. Door een printer te verbinden met het Wi-Fi netwerk is het niet meer noodzakelijk om deze aan te sluiten met een internetkabel.

Waar beschikt de HP Neverstop Laser niet over?

Het randloos printen is een van de functies waar de HP Neverstop Laser printers niet over beschikken. Op het moment dat je een pagina wil afdrukken over de gehele pagina is dit dus niet mogelijk, je afdruk zal altijd een witrand bevatten. Ook beschikken de printers niet over de mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig af te drukken. Wil je toch beide zijden van een vel papier bedrukken? Dan zul je deze handmatig om moeten draaien. Tot slot beschikken de HP Neverstop Laser printers niet over een automatische documentinvoer. Als je een groot aantal vellen papier wilt scannen, zul je deze dus handmatig en een voor een in moeten voeren.

HP Neverstop Laser toners met hoogwaardige kwaliteit

Met onze huismerk toners garanderen we je als klant dat je altijd toners voor je HP Neverstop laser in huis hebt met hoogwaardige kwaliteit. De huismerk toners die we op onze website aanbieden moeten namelijk aan strenge eisen voldoen voordat deze verkocht mogen worden. Hierdoor weet je als klant altijd zeker dat je toners hebt die kwalitatief net zo goed zijn als het origineel. Het enige verschil is de prijs, zo zijn de huismerk toners stukken voordeliger dan het origineel.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service