LaserJet Pro

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP LaserJet Pro series.

Wat kan een HP LaserJet Pro printer?

Het is van belang om bij de aanschaf van een HP LaserJet Pro printer even goed te kijken naar wat voor type printer het precies is. Het is namelijk zo dat een deel van de printers alleen beschikt over de mogelijkheid om te printen terwijl een ander deel van de modellen all-in-one printers zijn. De all-in-one HP LaserJet Pro printers kunnen naast het printen dus ook nog kopiëren en scannen. Een vrij groot gedeelte van de printers uit deze serie maakt enkel gebruik van een zwarte cartridge en beschikt hierdoor niet over de mogelijkheid om in kleur te printen. De HP LaserJet Pro printer die Color in hun naam hebben beschikken echter wel over de mogelijkheid om in kleur te printen. De gemiddelde afdruksnelheid voor de printers ligt tussen de 16 en 38 pagina’s per minuut in zwart-wit en tussen de 4 en 30 pagina’s per minuut in kleur.

Eigenschappen van de HP LaserJet Pro

Een van de eigenschappen waar een deel van de HP LaserJet Pro printers over beschikt is de functie om automatisch dubbelzijdig af te drukken. Het gemak van deze functie is dat de printer uit zichzelf gebruik kan maken van beide zijden van het vel papier. Je hoeft de vellen dus niet meer allemaal handmatig te draaien op het moment dat je beide zijden wil benutten. Verder is het bij de HP LaserJet Pro printers ook mogelijk om opdrachten met je telefoon te versturen door middel van HP ePrint en Mopria Print Service. Tot slot zijn de verbruikskosten per pagina voor de printers uit deze serie laag, zo print je altijd voordelig!

Wat kunnen de HP LaserJet Pro printers niet?

De meeste HP LaserJet Pro printers beschikken niet over de mogelijkheid om randloos te printen. Op het moment dat je een afdruk maakt, zal hier dus altijd een witte rand omheen verschijnen. Ook beschikt het grootste gedeelte van de HP LaserJet Pro printers niet over de mogelijkheid om met je laptop, tablet of smartphone te printen via bluetooth. Om dit toch te kunnen doen, zul je bijvoorbeeld gebruik moeten maken van Mopria Print Service of HP ePrint. Tot slot beschikken de HP LaserJet Pro printers niet over een externe geheugenkaartlezer. Hierdoor is het niet mogelijk om rechtstreeks vanaf je SD-kaart te printen. Om de gewenste bestanden van de SD-kaart toch te printen zul je deze dus eerst moeten importeren naar je pc of laptop.

Huismerk toners met het meeste voordeel

Als je op zoek bent naar de voordeligste toners voor je HP LaserJet Pro dan ben je bij Alleeninkt.nl aan het juiste adres. We maken alleen gebruik van ons eigen huismerk waardoor onze toners een stuk goedkoper aangeboden kunnen worden dan het origineel. Daarnaast zijn de huismerk toners vaak gevuld met een grotere hoeveelheid inkt dan de originele variant. Zo print je altijd met de kwaliteit die je gewend bent, maar dan een stuk voordeliger!