Laserjet Pro

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP Laserjet Pro series.

Wat kan een HP Laserjet Pro printer?

Het is van belang om bij de aanschaf van een HP LaserJet Pro printer even goed te kijken naar wat voor type printer het is. Een deel van de printers beschikt namelijk alleen over de mogelijkheid om te printen terwijl een ander deel van de printers all-in-one printers zijn. Deze all-in-one printers kunnen dus ook nog kopiëren en scannen naast het printen. Een groot deel van de printers uit deze serie maakt gebruik van een enkele zwarte cartridge en beschikt hierdoor niet over de mogelijkheid om in kleur te printen. De HP Laserjet Pro printers die Color in hun naam hebben beschikken echter wel over de mogelijkheid om in kleur te printen. De gemiddelde afdruksnelheid voor de printers ligt tussen de 16 en 38 pagina’s per minuut in zwart-wit en tussen de 4 en 30 pagina’s per minuut in kleur.

Eigenschappen van de HP Laserjet Pro

Een van de eigenschappen waar een deel van de HP LaserJet Pro printers over beschikt is de functie om automatisch dubbelzijdig af te drukken. Het gemak hiervan is dat de printer automatisch gebruik maakt van beide zijden van de pagina. Je hoeft de pagina’s dus niet meer allemaal handmatig te draaien op het moment dat je beide zijden wil benutten. Verder is het bij de HP Laserjet Pro printers ook mogelijk om opdrachten met je telefoon te versturen door middel van HP ePrint en Mopria Print Service. Tot slot zijn de verbruikskosten per pagina voor de printers uit deze serie laag, zo print je altijd voordelig.

Wat kunnen de printers niet?

De meeste HP Laserjet Pro printers beschikken niet over de mogelijkheid om randloos te printen. Op het moment dat je iets print zal hier dus altijd een witte rand omheen komen. Ook beschikt het grootste gedeelte van de printers niet over de mogelijk om met je laptop, tablet of smartphone te printen via bluetooth. Om dit toch te kunnen zul je dus gebruik moeten maken van bijvoorbeeld Mopria Print Service of HP ePrint. Tot slot beschikken de printers niet over een externe geheugenkaartlezer. Het is dus niet mogelijk om rechtstreeks vanaf je SD-kaart te printen. Om de bestanden toch te printen zul je deze eerst moeten importeren naar je pc of laptop.

Huismerk toners met het meeste voordeel

Als je op zoek bent naar de voordeligste toners dan ben je bij Alleeninkt.nl aan het juiste adres. We maken alleen gebruik van ons eigen huismerk waardoor deze een stuk goedkoper aangeboden kunnen worden dan de originele toners. Daarnaast zijn de huismerk toners gevuld met een grotere hoeveelheid inkt dan de originele variant. Zo print je altijd met de kwaliteit die je gewend bent, maar dan een stuk voordeliger!