Laserjet Enterprise

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP Laserjet Enterprise series.

Is de HP Laserjet Enterprise een geschikte printer?

Sommige printers uit de HP Laserjet Enterprise series zijn beperkt tot het alleen printen. Een groot deel van de modellen is echter multifunctioneel en heeft ook de mogelijkheid om te kopiëren of scannen. Een klein groepje modellen beschikt ook over de functie om te faxen. Het is met de HP Laserjet Enterprise printers niet mogelijk om in kleur te printen, de printers hebben namelijk alleen een zwarte toner. De printsnelheid van de modellen uit deze serie ligt vrij hoog, de gemiddelde printsnelheid is dan ook zo’n 40 pagina’s per minuut.

De voordelen van een HP Laserjet Enterprise

De mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig af te drukken is een van de voordelen waar de HP Laserjet Enterprise over beschikt. Als deze optie is ingeschakeld bedrukt de printer automatisch beide zijden van het papier zonder dat je deze handmatig hoeft te draaien. Naast het automatisch dubbelzijdig afdrukken beschikt een deel van de printers ook over een automatische documentinvoer. Met een automatische documentinvoer verwerkt de printer zelf meerdere vellen na elkaar. Je kunt gewoon een stapel papier in de feeder plaatsen en de printer kopieert of scant automatisch de pagina’s stuk voor stuk. Een groot voordeel om niet te vergeten is dat het bij de HP Laserjet Enterprise printers mogelijk is om gebruik te maken van apps als Hp ePrint, Apple AirPrint, Google Cloud Print of Mopria Print Service, welke app ondersteund wordt hangt af van het type printer.

De HP Laserjet Enterprise en zijn nadelen

Een van de nadelen van de HP Laserjet Enterprise printers is dat een groot deel van de modellen niet beschikt over ingebouwde Wi-Fi. Je hebt dus altijd een internetkabel nodig aangezien het niet mogelijk is om de printers draadloos te verbinden met het netwerk. Een ander punt om aandacht aan te besteden is dat de HP LaserJet Enterprise modellen geen fotoprinters zijn. Doordat de printers alleen in staat zijn om zwart-wit te printen zijn ze niet echt geschikt voor het printen van foto’s. Tot slot kan de printer geen pagina’s afdrukken zonder witte rand, de printers beschikken namelijk niet over een randloos printen optie.

Het meeste voordeel voor je HP Laserjet Enterprise toners

De voordeligste HP Laserjet Enterprise vind je bij Alleeninkt.nl! Doordat we gebruik maken van onze eigen huismerk toners kunnen we deze een stuk voordeliger aanbieden dan de originele variant. De kwaliteit van ons huismerk is echter gewoon gelijk aan die van de originele fabrikant. Het grote voordeel dat je hebt met onze huismerk toners is dat deze minder snel toe zijn aan vervanging. Onze toners hebben een grotere inhoud waardoor ze langer meegaan, op deze manier print je dus een stuk rendabeler.