LaserJet Enterprise

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP LaserJet Enterprise series.

Is de HP LaserJet Enterprise een geschikte printer?

Sommige printers uit de HP LaserJet Enterprise series zijn beperkt tot het alleen printen. Een groot deel van de modellen is echter multifunctioneel en beschikt ook over de mogelijkheid om te kopiëren of scannen. Daarnaast beschikt een klein groepje modellen ook nog over de functie om te faxen. Het is met de HP LaserJet Enterprise printers helaas niet mogelijk om in kleur te printen. De printers uit deze serie beschikken namelijk alleen over een zwarte toner. De printsnelheid van de modellen uit deze serie ligt vrij hoog, de gemiddelde printsnelheid komt dan ook neer op zo’n 40 pagina’s per minuut.

De voordelen van een HP LaserJet Enterprise

De mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig af te drukken is een van de voordelen waar je over beschikt met een HP LaserJet Enterprise. Als deze optie is ingeschakeld, bedrukt de printer automatisch beide zijden van het papier zonder dat je deze handmatig hoeft te draaien. Naast het automatisch dubbelzijdig afdrukken beschikt een deel van de HP LaserJet Enterprise printers ook over een automatische documentinvoer. Met deze automatische documentinvoer verwerkt de printer zelf meerdere vellen achter elkaar. Je kunt dus gewoon een stapel papier in de feeder plaatsen en de printer kopieert of scant automatisch en stuk voor stuk de pagina’s. Een groot voordeel om niet te vergeten is dat het bij de HP LaserJet Enterprise printers mogelijk is om gebruik te maken van apps als HP ePrint, Apple AirPrint, Google Cloud Print en Mopria Print Service. Welke van deze apps wordt ondersteund door de printer hangt af van het type.

De HP LaserJet Enterprise en zijn nadelen

Een van de nadelen van de HP LaserJet Enterprise printers is dat een groot deel van de modellen niet beschikt over ingebouwde Wi-Fi. Je hebt dus altijd een kabel nodig aangezien het niet mogelijk is om de printers draadloos te verbinden met een netwerk.Een ander punt om aandacht aan te besteden is dat de HP LaserJet Enterprise modellen geen fotoprinters zijn. De printers zijn namelijk alleen in staat om zwart-wit te printen en zijn hierdoor niet echt geschikt voor het printen van foto’s. Tot slot kunnen de HP LaserJet Enterprise printers geen pagina’s afdrukken zonder witte rand, de printers beschikken namelijk over de optie om randloos te printen.

Het meeste voordeel voor je HP LaserJet Enterprise toners

De voordeligste HP LaserJet Enterprise toners vind je bij Alleeninkt.nl! Doordat we gebruik maken van onze eigen huismerk toners kunnen we deze een stuk voordeliger aanbieden dat de originele variant. De kwaliteit van de huismerk toners is echter gewoon gelijk aan die van het origineel aangezien het moet voldoen aan een strenge set eisen. Het grote voordeel dat je hebt met ons huismerk ten opzichte van het origineel is dat ze minder snel toe zijn aan vervanging. Onze toners hebben namelijk een grotere inhoud waardoor ze langer meegaan, op deze manier print je dus een stuk rendabeler.