Wijzig printertype

HP LaserJet toners

Wat kan ik met een HP LaserJet printer?

De HP LaserJet printers zijn over het algemeen al redelijk oud waardoor ze niet beschikken over de nieuwste technologische ontwikkelingen. Ondanks dat de printers niet het nieuwste van het nieuwste zijn, beschikt een deel van de modellen nog wel over de functies om te kopiëren en scannen. Met een enkel model kan daarnaast ook nog gefaxt worden. Het is goed om te weten dat de HP LaserJet printers maar beschikken over een enkele toner. De printers maken dus alleen gebruik van een zwarte toner waardoor het niet mogelijk is om te printen in kleur.

Wat kan een HP LaserJet printer niet?

Zoals aangegeven zijn de HP LaserJet printers al aardig op leeftijd waardoor er een hoop functies zijn waar ze niet over beschikken. Een van de functies waar een groot deel van de printers niet over beschikt is de mogelijkheid om een verbinding te leggen met het Wi-Fi netwerk. De HP LaserJet printers moeten dus meestal verbonden worden met een kabel. Verder kun je geen gebruik maken van Google Cloud Print en Apple AirPrint. Het is dus niet mogelijk om met deze modellen draadloos opdrachten naar de printer te versturen vanaf je smartphone, tablet of laptop. Tot slot beschikken de HP LaserJet printers niet over de mogelijkheid om randloos te printen. Bij elke gemaakte afdruk zal dus een witrand op de pagina verschijnen.

Zijn er nog wel goede toners te vinden voor de HP LaserJet?

Natuurlijk zijn er nog goede toners te vinden voor je HP LaserJet printer. We hebben een ruim aanbod aan huismerk toners. Het voordeel van ons huismerk is dat de toners een hogere printcapaciteit hebben dan het origineel. Daarnaast is de kwaliteit van de huismerk even goed als die van het originele merk. Onze toners ondergaan een strenge set eisen voordat ze verkocht mogen worden. Het voordeel is dus dat je met ons eigen merk een stuk voordeliger print terwijl je dezelfde kwaliteit behoud.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service