Wijzig printertype

HP Laser toners

Is de HP Laser de juiste printer voor mij?

Bij de HP Laser printers is het verstandig om even goed te kijken naar het type van de printer. Een deel van de HP Laser modellen kan namelijk alleen printen terwijl de rest wel over meerdere functies beschikt. De all-in-one printers uit deze reeks kunnen naast het printen ook taken uitvoeren zoals het kopiëren en scannen. Daarnaast beschikken sommige printers ook nog over de functie om te faxen. De gemiddelde printsnelheid van printers uit de HP Laser series ligt rond de 20 pagina’s per minuut.

Welke eigenschappen van de HP Laser printer komen goed uit de bus?

Een van de eigenschappen van de HP Laser printer die goed uit de bus komt is dat ze ondersteuning bieden voor printservices als Apple AirPrint, Mopria Print Service en Google Cloud Print. Zo weet je zeker dat je altijd eenvoudig en draadloos documenten af kunt laten drukken door gebruik te maken van je laptop, tablet of smartphone. Een andere goede eigenschap van de HP Laser printers is dat de verbruikskosten per pagina niet heel hoog zijn. De modellen uit serie vallen namelijk in de lage verbruikscategorie. De HP Laser printers zijn dus uiterst geschikt voor als je regelmatig een printje maakt.

Zijn er ook eigenschappen die de HP Laser printer mist?

Het punt waar rekening mee gehouden dient te worden bij de aanschaf van een HP Laser printer is dat deze printers maar beschikken over een toner. Het is bij deze modellen dan ook niet mogelijk om je printjes in kleur te laten afdrukken. Een andere functie waar de printers niet over beschikken is het randloos printen. Doordat de printers geen gebruik kunnen maken van de gehele pagina is het dus niet mogelijk om afbeeldingen of foto’s af te drukken zonder witrand. Tot slot kunnen de printers niet rechtstreeks vanaf een SD-kaart printen, de HP Laser printers hebben namelijk geen geheugenkaartlezer. Bestanden die je wil printen vanaf een SD-kaart zullen dus eerst geïmporteerd moeten worden naar een laptop of pc voordat deze afgedrukt kunnen worden.

Waarom zou je kiezen voor ons huismerk?

De eerste reden om te kiezen voor ons huismerk is omdat onze huismerk toners minder snel toe zijn aan vervanging dan het origineel. De huismerk toners zijn namelijk gevuld met een grotere hoeveelheid inkt dan de originele variant waardoor ze langer meegaan. Verder is de kwaliteit van onze toners helemaal gelijk aan die van de originele fabrikant. Zo blijf je printen met de hoogwaardige kwaliteit die je gewend bent en bespaar je ook nog eens op je kosten.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service