Laser

Maak uw keuze uit één van de onderstaande HP Laser series.

Is de HP Laser de juiste printer voor mij?

Bij de HP Laser printers is het goed om even te kijken naar het type van de printer. Een deel van de HP Laser modellen kan namelijk alleen printen terwijl een ander deel wel over meerdere functies beschikt. De all-in-one printers uit deze lijn kunnen naast het printen ook taken uitvoeren zoals kopiëren en scannen, sommige printers beschikken daarnaast ook nog over de functie om te faxen. De gemiddelde printsnelheid van printer uit de HP Laser series ligt zo rond de 20 pagina’s per minuut.

Welke eigenschappen van de HP Laser printer komen goed uit de bus?

Een van de eigenschappen van de HP Laser printers die goed uit de bus komt is dat ze ondersteuning bieden voor printservices als Apple AirPrint, Mopria Print Service en Google Cloud Print. Zo weet je zeker dat je altijd eenvoudig en snel draadloos documenten kunt laten afdrukken door gebruik te maken van je laptop, tablet of smartphone. Een andere goede eigenschap van de HP Laser printers is dat de verbruikskosten per pagina niet heel hoog zijn. De modellen uit deze serie vallen in de verbruikscategorie laag, ze zijn dus uiterst geschikt voor als je regelmatig een groot aantal afdrukken moet maken.

Zijn er ook eigenschappen die de HP Laser printer mist?

Het punt waar rekening mee gehouden dient te worden bij de aanschaf van een HP Laser printer is dat deze printers maar beschikken over één toner. Het is bij deze modellen dan ook geen mogelijkheid om in kleur af te drukken. Een andere eigenschap die de printers niet hebben is de functie om randloos te printen. Doordat de printers geen gebruik kunnen maken van de gehele pagina is het niet mogelijk om afbeeldingen of foto’s af te drukken zonder witrand. Daarnaast kunnen de printers niet rechtstreeks vanaf een SD-kaart printen. De HP laser printers hebben geen geheugenkaartlezer, bestanden die je wil printen vanaf een SD-kaart zullen dus eerst geïmporteerd moeten worden naar een laptop of pc.

Waarom zou je kiezen voor ons huismerk?

De eerste reden om te kiezen voor ons huismerk is dat onze huismerk toners minder snel toe zijn aan vervanging. De huismerk toners zijn namelijk gevuld met een grotere hoeveelheid inkt waardoor ze langer meegaan dan de originele toners. Verder is de kwaliteit van onze toners helemaal gelijk aan die van de originele fabrikant. Zo blijf je printen met de hoge kwaliteit die je gewend bent en breng je de kosten ook nog eens omlaag.