Wijzig printertype

HP Color LaserJet Enterprise toners

Wat is er zo goed aan een HP Color LaserJet Enterprise?

Een van de goede punten van een HP Color LaserJet Enterprise is de printsnelheid waarover ze beschikken. De gemiddelde printsnelheid van apparaten uit deze serie ligt namelijk op 38 pagina’s per minuut in zwart-wit. De printers hebben dezelfde snelheid van 38 pagina’s per minuut in kleur. Zo hebben we het tweede positieve punt eigenlijk al een beetje genoemd, alle HP Color LaserJet Enterprise modellen zijn in staat om in kleur af te drukken. De printers beschikken namelijk over vier toners, één zwarte toner en drie toners voor de kleuren. Het grote voordeel hiervan is dat je geen halfvolle toners weggooit. Door het gebruik van individuele toners hoef je alleen de toner te vervangen die daadwerkelijk leeg is, lekker efficiënt dus!

Wat is er nog meer goed aan de HP Color LaserJet Enterprise?

Automatisch dubbelzijdig afdrukken is een ander goed punt van de meeste HP Color LaserJet Enterprise apparaten over beschikken. Door automatisch dubbelzijdig afdrukken in te schakelen bedrukt de printer uit zichzelf beide zijden van een vel papier zonder dat je deze handmatig hoeft te draaien. Een ander positief punt is dat de meeste modellen printers de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van Mopria Print Service, Google Cloud Print, HP ePrint en Apple AirPrint. Door een van deze apps in gebruik te nemen heb je de mogelijkheid om documenten draadloos af te drukken vanaf je tablet, telefoon of laptop.

De mindere punten van een HP Color LaserJet Enterprise

Een van de punten waar de HP Color LaserJet Enterprise modellen niet over beschikken is het bedrukken van het gehele vel, de printers hebben namelijk geen optie om randloos te printen. Het andere minpunt is dat de printers niet zijn uitgerust met ingebouwde Wi-Fi. Om een verbinding te kunnen maken met het internet zullen de apparaten dus verbonden moeten worden met een internetkabel. Tot slot beschikken de modellen niet over een geheugenkaartlezer, hierdoor is het niet mogelijk om rechtstreeks vanaf een SD-kaart te printen. De betreffende bestanden moeten eerst geïmporteerd worden naar je pc of laptop.

Toners met een goede prijs

Door bij ons te bestellen ben je altijd verzekerd van toners met de scherpste prijs. De toners die we aanbieden zijn van ons eigen huismerk, hierdoor zijn ze een stuk goedkoper dan de originele toners. Daar bovenop gaan onze huismerk toners ook nog eens langer mee doordat ze meer inkt bevatten. Zo kun je meer afdrukken maken en betaal je naar verhouding minder per afgedrukte pagina.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service