Wijzig printertype

HP Color Laser toners

Wat is er goed aan de HP Color Laser?

De meeste modellen uit de HP Color Laser serie zijn all-in-one printers. Door de multifunctionaliteit van de apparaten kan je naast het printen ook taken uitvoeren als kopiëren, faxen en scannen. Over het algemeen beschikken de HP Color Laser printers over vier verschillende toners, drie kleuren en één zwarte. Als een van de toners leeg is kan deze dus zeer makkelijk vervangen worden, zo loop je nooit meer tegen het probleem aan dat je halfvolle toners weggooit. De printsnelheid van de HP Color Laser printers ligt op 18 pagina’s per minuut in zwart-wit en 4 pagina’s per minuut in kleur.

Gemakkelijk draadloos printen

Met de HP Color Laser printers kan je gemakkelijk draadloos printen. Door gebruik te maken van Google Cloud Print, Mopria Print Service of Apple AirPrint is het eenvoudig om documenten vanaf je tablet, smartphone of laptop te printen. Op deze manier hoef je dus nooit meer lang bij de printer te wachten, je kan de printer namelijk vast de opdracht geven om iets te printen. Naast dat het gebruik van deze apps mogelijk is hebben de printers ook nog ingebouwde Wi-Fi. De printer kan snel verbonden worden met een netwerk. Zo hoef je geen internetkabel meer te gebruiken en kunnen meerdere gebruikers tegelijk printen.

Welke nadelen komen kijken bij een HP Color Laser?

Een van de nadelen waar je mogelijk tegenaan kunt lopen bij de aankoop van een HP Color Laser is dat de printers niet automatisch dubbelzijdig kunnen afdrukken. Als je toch beide zijden van een vel papier wil bedrukken zul je elke pagina handmatig moeten draaien. Ook beschikken de HP Color Laser printers niet over de functie om randloos te printen. Je zult dus altijd een witte rand om je pagina’s heen houden omdat het niet mogelijk is om de hele pagina te bedrukken. Daarnaast beschikken de HP Color Laser printers niet over een geheugenkaartlezer. Direct printen vanaf een SD-kaart is dus niet mogelijk, als je bestanden vanaf een SD-kaart wil printen moet je deze dus eerst importeren naar je pc of laptop.

De voordeligste HP Color Laser toners

Door gebruik te maken van onze huismerk toners ben je altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit voor je prints. Onze huismerk toners zijn namelijk van dezelfde kwaliteit als de originele toners. Naast dat onze huismerk toners van hoogwaardige kwaliteit zijn bevatten ze ook nog eens een grotere hoeveelheid aan inkt in verhouding tot de originele toners. Dit houdt dus in dat er meer printjes gemaakt kunnen worden met onze toners. Zo print je een stuk efficiënter en houd je de kosten zo laag mogelijk.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service