Wijzig printertype

Dell Overig toners

Opties van Dell printers

Een gedeelte van de Dell printers zijn all-in-one printers. Het voordeel van deze all-in-one printers is dat je ze naast het printen ook kunt gebruiken voor activiteiten zoals faxen, kopiëren en scannen. Het is van belang om te weten dat er een grote groep printers is die niet over de mogelijkheid beschikken om andere activiteiten uit te voeren naast het printen. Omdat de printers vaak afwijkende eigenschappen hebben, raden we je aan om altijd even wat eigen onderzoek te doen. Op deze manier voorkom je namelijk dat je voor onverwachte verrassingen komt te staan. De printsnelheid van de printers varieert bijvoorbeeld tussen de 12 tot 31 pagina’s per minuut in zwart-wit en 10 tot 23 pagina’s per minuut in kleur. Deze printsnelheid hangt erg af van het type en model printer.

Welke opties missen de Dell printers?

Een van de opties waar de weergegeven Dell printers niet over beschikken is de mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig af te drukken. Als je beide zijden van een vel papier wil bedrukken, zul je deze dus elke keer handmatig moeten draaien. Daarnaast kan een groot gedeelte van de hierboven weergegeven Dell printers niet randloos printen. Hierdoor is het niet mogelijk om de printer de hele pagina te laten bedrukken en een afdruk te maken zonder witrand. Verder beschikt een deel van de printers niet over een automatische documentinvoer. Als je een grote stapel papier wil kopiëren of scannen, zul je deze dus handmatig en een voor een moeten verwerken.

Onze huismerk toners zijn de beste optie

De toners die op onze website aangeboden worden, zijn van ons eigen huismerk. Deze toners zijn op het gebied van kwaliteit helemaal gelijk aan het origineel. Het grote verschil is dat onze eigen toners meer inkt bevatten dan de originele variant. Hierdoor gaan ze langer mee en kun je een stuk meer printjes maken. Het voordeel van de huismerk toners is dus dat je er langer mee kunt printen en je relatief gezien minder betaalt voor je inkt.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service