Wijzig printertype

Dell E toners

Over welke eigenschappen beschikt de Dell E printer?

De eigenschap die het meest duidelijk naar voren komt bij de Dell E printers, is dat deze modellen over het algemeen multifunctioneel zijn. Dit houdt in dat je er dus niet alleen mee kunt printen, maar ook scannen, kopiëren en faxen. We raden je aan om altijd even naar de mogelijke printkleur(en) van de printers uit deze serie te kijken, zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Het is namelijk niet met elke printer uit deze serie mogelijk om in kleur te printen. De gemiddelde Dell E printer heeft een printsnelheid van 18 pagina’s per minuut in zwart-wit. De printers die het ondersteunen om in kleur te printen, komen ook uit op een printsnelheid van 18 pagina’s per minuut in kleur.

Andere positieve eigenschappen van de Dell E printer

Het uitgerust zijn met ingebouwde Wi-Fi is een andere positieve eigenschap waar de Dell E printers nog meer over beschikken. De printer kan dus eenvoudig verbonden worden met het Wi-Fi netwerk zonder dat je hiervoor gebruik hoeft te maken van een internetkabel. Een ander groot voordeel is dat de printers je de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van apps zoals Apple AirPrint, Mopria Print Service en Dell Document Hub (Dell Mobile Print). Door middel van deze apps kan de printer gemakkelijk op afstand bediend worden, zo hoef je nooit meer lang bij de printer te wachten.

Minder positieve punten aan een Dell E printer

Het is vrij lastig om echt concreet te zeggen dat alle Dell E printers een algemeen punt hebben dat minder positief is, dit hangt namelijk er af van het type. Een voorbeeld hiervan is dat een gedeelte van de Dell E printers de mogelijk heeft om automatisch dubbelzijdig af te drukken terwijl anderen niet over deze functie beschikken. Daarentegen beschikken sommige printers die niet over een optie om automatisch dubbelzijdig af te drukken juist wel weer over een automatische documentinvoer. Ons advies is om altijd even goed te kijken naar de eigenschappen van de printer en vervolgens voor jezelf de voordelen en nadelen tegen elkaar af te wegen.

Veelbelovende kwaliteit voor je toners

Het grote voordeel van onze huismerk toners is dat deze naar verhouding een stuk meer inkt bevatten dan de originele toners. Door de grotere hoeveelheid inkt kunnen er meer afdrukken gemaakt worden en zijn ze minder snel toe aan vervanging. Naast dat ze meer inkt bevatten, zijn onze huismerk toners kwalitatief gezien 100% gelijk aan het origineel. Zo print je relatief gezien dus een stuk goedkoper, en dat ook nog eens met hoogwaardige kwaliteit.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service