Wijzig printertype

Dell B toners

Welke baten heb ik met een Dell B printer?

Een van de baten die je hebt met een Dell B printer is dat de apparaten uit deze zijn uitgerust met een Energy Star. Een apparaat krijgt een Energy Star label op het moment dat deze als energiezuinig wordt geclassificeerd. De printers beschikken over een enkele zwarte toner, hierdoor is het niet mogelijk om bestanden of foto’s in kleur af te drukken. De apparaten hebben een gemiddelde afdruksnelheid van 21 pagina’s per minuut in zwart-wit. Enkele nieuwe types uit deze reeks hebben een afdruksnelheid tot wel 50 pagina’s per minuut.

Welke voordelen heb ik nog meer?

Een groot gedeelte van de Dell B printers beschikt over de mogelijkheid om verbinding te maken met het Wi-Fi netwerk. Op deze manier hoeven ze dus niet meer verbonden te worden door middel van een internetkabel. Een gedeelte van de printers die verbonden kan worden met de Wi-Fi biedt ook ondersteuning voor apps zoals Apple Airprint en Google Cloud Print. Door gebruik te maken van deze apps kun je de printer bedienen zonder dat je daar daadwerkelijk voor bij de printer hoeft te staan Je kunt namelijk gemakkelijk en op afstand opdrachten naar de printer versturen vanaf je smartphone, laptop of tablet.

Welke baten mis ik met een Dell B printer?

Om te beginnen is het een belangrijk punt om bij de aanschaf van een printer goed te kijken naar de verschillende functies. Een deel van de printers uit de Dell B reeks beschikt namelijk alleen over de mogelijkheid om te printen terwijl een ander deel uit dezelfde reeks wel weer beschikt over de functie om naast het printen ook te kopiëren, scannen en faxen. De printers beschikken niet over de functie om automatisch dubbelzijdig af te drukken, als je beide kanten van een vel papier wil laten bedrukken zul je deze dus handmatig moeten draaien.

Bespaar het meest op je Dell B toners

Een van de grootste voordelen van het gebruik van onze huismerk toners is dat deze een stuk voordeliger zijn dan het origineel. Het andere voordeel is dat onze eigen toners naar verhouding een grotere hoeveelheid inkt bevatten dan de originele variant. De huismerk toners die we verkopen moeten voldoen aan strenge eisen voordat ze verkocht mogen worden. Hierdoor ben je er van verzekerd dat je print met hoogwaardige kwaliteit.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service