Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

Sint Maarten, knutsel je eigen lampion!

08 November 2019

Hoor jij de kinderen ook alweer zingen? "Print Maarten euuh Sint Maarten... De koeien hebben staarten, de meisjes hebben rokjes aan, daar komt Sint Martinus aan!" of de snelle variant die wij altijd zongen; "A B C D E F G, mogen wij een snoepje mee?" Niet iedereen vond het leuk om deze variant te horen, maar op deze manier had je je zakje binnen no-time vol met snoep!

Maandag is het weer zo ver... 11 november. Dat betekend snoep inkopen bij de vleet, of natuurlijk mandarijnen.. ;) Maar het betekend dus ook dat de kinderen weer met de lampions langs de deuren gaan. Laat het nou net zo zijn dat wij vroeger helden waren in het maken van lampions. Op de straten steelden wij de show met onze super toffe lampions en alle buurtkinderen waren jaloers op onze meesterwerken.

Nu willen wij graag onze knutselskills met jullie delen, zodat ook jouw kinderen/kleinkinderen/buurtkinderen kunnen flaneren door de donkere avonden van 11 november.

Wij hebben een template gemaakt waarmee deze toffe lampion is te maken. Uiteraard kan je je eigen draai eraan geven door hem naar eigen smaak te pimpen als hij af is. Hieronder vind je de bestanden om deze lampion te maken. Je moet uiteraard nog wel zelf de lampion (het lampje) in huis halen.

Tip:

Zorg ervoor dat je bij het printen van het bestand het papierformaat op A4 zonder rand zet. Je kan hem ook op de normale manier uitprinten, maar dan wordt de lampion een stukje kleiner. Er zit dan namelijk een witrand om het bestand heen.

Heb je geen inkt meer om te printen? Gebruik dan ons handige keuzehulp om jouw inkt op te zoeken!