Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

Persbericht: Verzending met Waardetransport

29 March 2022

We horen jullie al denken.. verzending met waardetransport? Is de inkt dan zo duur geworden? Deels is het waar, want de originele inkt is inderdaad de pan uit gerezen qua prijzen. Lees hieronder het hele verhaal.

Waarom waardetransport?

Meer dan 8 jaar zijn we inmiddels bezig met het aanbieden van cartridges en toners en nooit hadden wij gedacht dat er een waardetransport aan te pas zou moeten komen.. maar niets is minder waar. De prijzen van originele cartridges en toners zijn zo ontzettend hard gestegen dat het voor ons niet meer uit kan om deze via de reguliere post te verzenden. Ook voelen wij ons verplicht om deze dure originele inkt veilig en met garantie te kunnen leveren.

Pakketdiensten deden namelijk steeds moeilijker om originele inkt via de reguliere post te laten versturen, en wilden eigenlijk dat deze pakketten aangetekend werden verzonden. Dat is natuurlijk gekkenwerk.

Ondenkbare samenwerking

We proberen natuurlijk altijd mensen erop te wijzen dat ons huismerk veel voordeliger is. Maar ook voelen wij ons geroepen om een oplossing te bieden voor de klanten die toch originele inkt blijven bestellen. Het transportbedrijf, welke om veiligheidsoverwegingen niet bij naam genoemd wil worden, is door onze nieuwe samenwerking opzoek naar chauffeurs. Ben je geïnteresseerd in een baan als waardetransporteur? Je vindt onze vacatures onderaan in de footer via “Werken bij Alleeninkt.nl”.

Levering

Leveringen met gepantserd transport duurt zo'n 1 tot 2 werkdagen. We verzamelen namelijk alle originele bestellingen en deze worden in batches verzonden. Wanneer je ons huismerk bestelt kan je altijd blijven rekenen op de next day delivery die je van ons gewend bent. 

Nieuwe verzendverpakking originele cartridges via waardetransport (links) v.s. verzendverpakking huismerk cartridges via reguliere verzending (rechts)