Vind in 3 stappen jouw cartridges of toners

Keuzehulp

Waar vind ik mijn printertype?
1.
2.
3.
 
  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service
Veilig en eenvoudig betalen via

Koningsdag 2020 / Woningsdag 2020

20 April 2020

Koningsdag staat weer om de hoek, maar dit jaar zal niet hetzelfde zijn als voorgaande jaren. Het zal meer een woningsdag worden.. Dit jaar geen koningsnacht, vrijmarkt, braderie, koningsspelen, straatfeesten, kermissen en andere activiteiten. Toch vinden wij dat dit het feestje niet mag bederven. Vandaar dat wij een aantal bestanden hebben gemaakt waarmee je toch een beetje het koningsdag gevoel in huis haalt! De downloads vind je onderaan de pagina :)

Kleurplaat

Om onze Willem toch een fijne verjaardag te wensen hebben we een kleurplaat ontworpen. Kleur hem in en hang hem op in huis! Wij zijn uiteraard benieuwd naar jullie creaties, heb je hem klaar? Vergeet ons dan niet te taggen op Instagram! (@alleeninkt.nl) Wellicht kunnen we op deze manier instagram oranje kleuren en Willem-Alexander een fijne verjaardag wensen!

Vlaggetjes

Om het feest helemaal compleet te maken hebben we ook een paar templates van vlaggetjes toegevoegd. Twee vlaggetjes hebben we al een ontwerp gegeven en één vlaggetje is nog leeg, deze kan je helemaal naar eigen smaak maken! Maak er zoveel als je wilt en bevestig ze uiteindelijk aan elkaar tot een lange slinger! Gebruik hiervoor een touwtje. De rechthoek bovenaan het vlaggetje kan je hiervoor gebruiken. Leg het touwtje in het midden van de rechthoek en doe er lijm overheen. Vouw daarna de rechthoek dicht.

Kroontje

Last but not least, een kroontje om jezelf tot koning te kronen! Kleur voordat je alles uitknipt het kroontje en de onderste 2 stroken in. Wanneer je dat hebt gedaan kan je het kroontje en de 2 stroken uitknippen of uitsnijden. Bevestig nu de stroken aan elkaar tot één lange strook. Onze tip: Gebruik nietjes. Op deze manier blijven ze het beste vast zitten. Als laatste bevestig je het kroontje aan de strook en klaar is Willem euuhh... Kees!

Je bent nu helemaal klaar voor Koningsdag 2020! Vergeet ons niet te taggen op Instagram (@alleeninkt.nl) en maak er een mooi feestje van!