Tipp ex en correctie

Vloeistof gebruiken of doorkrassen?

Of je nu een pietje-precies bent of gewoon een grammaticale mislukking, voor iedereen daarbuiten en midden in, is het natuurlijk altijd handig dat je de verkeerd genoteerde stukjes tekst kunt weg kalken onder een laagje correctie vloeistof. Het praktische aan de correctie vloeistoffen van Alleeninkt.nl is dat ze niet alleen erg voordelig zijn. Maar ook nog een van uitzonderlijke kwaliteit. Zo is de kalklaag in no-time droog en weet jij zeker dat niemand je schrijffouten opmerkt! 

Tipp-Ex en kalk rollers kopen

Tipp-Ex heeft natuurlijk iedereen wel eens gebruikt, en misschien ligt er zelfs nog een flesje ergens onderin je etui of in je kantoor lade. Tipp-Ex is lang houdbaar, maar heeft na het openen een beperkte levensduur en kan op den duur uitdrogen. Naast Tipp-Ex voor een erg voordelige prijs hebben we ook producten van onder andere Pergamy. Bij Alleeninkt.nl heb je een ruime keuze uit verschillende correctie materialen zoals correctievloeistof, Tipp-Ex en de correctieroller voor een zacht prijsje.

Welke correctie vloeistof is het handigst?

Dat is een vraag je natuurlijk voor iedereen een ander antwoord heeft. Het is van belang dat je als eerste zorgt voor het juiste schrijfgerei. Vulpennen hebben namelijk een iets dikker laagje correctie vloeistof nog dan een balpen bijvoorbeeld. De meest voorkomende varianten van de vloeistof vind je in de vorm van een flacon(netje) of in de vorm van een roller. Dit zijn vrijwel de meest gangbare manieren om snel en effectief schrijffoutjes te verbloemen! En met een beetje blazen is het papier in no-time klaar voor een 2e poging!

Voordelige correctiepennen van Alleeninkt.nl

De goedkoopste correctievloeistof en Tipp ex koop je natuurlijk bij Alleeninkt.nl. Wij leveren direct uit eigen voorraad en daar profiteer je van! Naast onze gunstig geprijsde artikelen leveren wij de door jou bestelde artikelen al de volgende dag! Bestel vandaag voor 22:00 uur en begin morgen al met het corrigeren van de schreifvautjes van gisteren!

Laden... Bezig met laden...

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service