Plakband

Plakband bestellen bij Alleeninkt.nl

Bestel vandaag nog goedkoop en snel je plakband bij Alleeninkt.nl. In ons uitgebreide assortiment vind je verschillende soorten en maten van bekende merken zoals Scotch, Pergamy en M3. De meest gebruikte plakbanden op kantoor zijn vaak van Scotch of Tesa. Zo heb je de onzichtbare Magic tape van scotch. Erg handig wanneer je iets moet kopiëren, maar de tape niet zichtbaar mag zijn op het kopietje. Deze tape is overigens erg geschikt om op te schrijven en het word niet geel. Ook is deze tape erg gemakkelijk is stukjes te scheuren. NO plakbandhouder NO problemo bij Alleeninkt.nl. Want ook de meest handige houders vind je in het assortiment. In een handig overzicht zie je direct welke wij aanbieden, zo kun je gemakkelijk en snel je keuze maken. Heb je het tape gevonden dat je zocht? Dan kun je via ons online betaal systeem veilig betalen met iDEAL of gratis achteraf met Billink. Alle plakband rollen zijn uit voorraad leverbaar vanuit ons magazijn in Coevorden. Plaats je vandaag bij ons je bestelling? Dan ontvang je morgen al je bestelling als je voor 22:00 uur besteld!  

Plakband voor ieder wat wils.

Tape gebruikt praktisch iedereen wel eens. Op iedere werkplek, thuis en op je kantoor ligt er wel een rol plakband voor het grijpen. De eerste plakbare strips werden bijna 100 jaar geleden door 3M op de markt gebracht onder de naam Scotch Tape. Anno 2021 is plakband nog steeds een onmisbaar kantoorartikel voor velen. tape is de perfecte partner voor het dichtplakken van enveloppen en verpakkingen, maar natuurlijk ook voor het repareren of bijeenhouden van documenten, voor het plakken van foto’s en nog veel meer.

Groot assortiment plakband

Alleeninkt heeft veel verschillende soorten tape voor de scherpste prijzen. Kies je plakband altijd aan de hand van dat wat je moet gaan doen! Je hebt namelijk geen duct-tape nodig om een enveloppe dicht te plakken. Maar Ducttape komt voor heel veel andere zwaardere klussen erg goed van pas! Zo kun je zelfs met onze Ducttape een banaan aan de muur plakken. Een artiest deed dit in 2020 en je raad het al, dit was hem niet gelukt met normaal plakband! Heb je plakband van 19 mm nodig? Of toch op zoek naar breed tape van 25 mm of 35 mm? Bij Alleeninkt.nl bestel je tape in verschillende breedtes variërend van 12 mm tot 35 mm. Het meeste plakband is Doorzichtig, helder of mat. Ben je op zoek naar onzichtbaar tape? De onzichtbare tape van Scotch is de Magic tape, die je op Alleeninkt.nl voor een super voordelige prijs kunt bestellen.

Topkwaliteit plakband met korting

Alleeninkt.nl heeft een grote keuze uit sterke producten van de topmerken Scotch en M3 Bent u op zoek naar een betaalbaar alternatief dan is ons huismerk tape misschien een goede keuze? Bij ons betaal je nooit te veel, en heb je je bestelling altijd razend snel in huis!