PageWide

Maak uw keuze uit één van de onderstaande Troy PageWide series.

Welke mogelijkheden heb ik met een Troy PageWide printer?

Een van de grootste voordelen waar je mee te maken hebt bij de aanschaf van een Troy PageWide printer is dat de printer je de mogelijkheid bied om beveiliging toe te voegen aan elk document dat je print. De printer uit deze serie heeft een printsnelheid die op kan lopen tot wel 75 pagina’s per minuut. De Troy printer is uitgerust met HP PageWide technologie om zo de beste printsnelheid te leveren en is daarnaast ontworpen om een stuk minder energie te verbruiken dan andere laserprinters. Door middel van Troy’s ultraviolet technologie kun je een gepersonaliseerde authenticatie toevoegen aan het document dat je wil printen. Op deze manier ga je fraude tegen op het moment dat je aan de slag gaat met het printen van vertrouwelijke documenten. 

Andere voordelen van de Troy PageWide

Het beschikken over de functie om automatisch dubbelzijdig af te kunnen drukken is een van de andere voordelen waar de Troy PageWide printer over beschikt. Door deze functie te gebruiken kun je een hoop tijd besparen. De printer bedrukt namelijk uit zichzelf beide zijden van een vel papier, hierdoor hoef je ze niet meer handmatig te draaien. Zoals eerder aangegeven zorgt Troy SecureUV inkt ervoor dat er ter bescherming een onzichtbare laag op ieder document komt. Deze UV-inkt wordt geprint als de aangewezen tekst of afbeelding en kan alleen gedetecteerd worden met een UV-licht. Deze UV-inkt wordt tegelijk met je zwarte en je kleuren inkt afgedrukt waardoor je document in een keer printen beveiligd is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met de UV-inkt zegels en logo’s, tekstelementen en barcodes toe te voegen aan het document voor verbeterde veiligheid. Wil je voor de hoogste mate van veiligheid gaan? Dan is het nog mogelijk om een uniek Troy watermerk op het document af te laten drukken. Dit watermerk kan diagonaal over de voor- of achterkant van elk document afgedrukt worden. Met verschillende gegevens en anti-manipulatie technologie is het gemakkelijk om een document te controleren op authenticiteit.

Het voordeel van huismerk cartridges

Een van de grote voordelen van onze huismerk cartridges ten opzichte van het origineel is dat onze cartridges een stuk voordeliger zijn. Zo hebben onze huismerk cartridges ten eerste een prijs die een stuk lager is dan het origineel. Daarnaast bevatten onze huismerk producten ook nog eens een grotere hoeveelheid inkt dan de originele variant. Dit betekent dus dat ze minder snel vervangen hoeven te worden en dat je een stuk efficiënter print door te kiezen voor ons huismerk.