Wijzig printertype

Kodak Hero cartridges

Wat voor pluspunten heeft een Kodak Hero?

Een van de grote pluspunten van een Kodak Hero is dat de printers uit deze serie multifunctioneel zijn. Dit betekent dus dat je de printer ook voor andere functies kunt gebruiken dan alleen het printen. De printer kan zowel in zwart-wit als in kleur printen en beschikt over 4 afzonderlijke cartridges. Het grote voordeel hiervan is dat je één enkele cartridge gemakkelijk kunt vervangen op het moment dat deze leeg is. Zo hoef je nooit een halfvolle cartridge weg te gooien en print je dus een stuk efficiënter. De gemiddelde printsnelheid van de Kodak Hero printers ligt rond de 8 pagina’s per minuut in zwart-wit en 5 pagina’s per minuut in kleur.

Wat kan de Kodak Hero nog meer?

Bij de Kodak Hero printers is het mogelijk om deze te verbinden met het Wi-Fi netwerk. Hierdoor kun je eenvoudig opdrachten naar de printer versturen zonder dat beide apparaten met een kabel verbonden hoeven te worden. Daarnaast beschikt een groot deel van de printers over Bluetooth. Je kunt dus ook gebruik maken van je laptop, smartphone of tablet om even snel en eenvoudig een opdracht naar de printer te versturen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Google Cloud Print, de Pic Flick app voor Kodak of Email Print Service. Verder hebben de printers de mogelijkheid om randloos te printen, ideaal voor als je een foto of bestand wilt printen zonder witte rand eromheen. Tot slot is het met de Kodak Hero printers nog mogelijk om automatisch dubbelzijdig af te drukken. Zo bedrukt de printer automatisch beide zijden van het papier, hoef je dit dus niet handmatig te doen en verbruik je ook nog eens de helft minder papier.

Opties die de Kodak Hero mist

Een van de opties waar de Kodak Hero niet over beschikt is een geheugenkaartlezer. Op het moment dat je bestanden vanaf een geheugenkaart wilt printen zul je deze dus eerst over moeten zetten naar een laptop of pc. Een ander punt dat mogelijk als een nadeel ervaren kan worden is dat een deel van de printers niet beschikt over de mogelijkheid om te verbinden met het internet door middel van een kabel. Om een verbinding te leggen met het internet zullen deze modellen dus draadloos verbonden moeten worden. Tot slot beschikken de meeste printers niet over een optie om de kleuren te managen. Hierdoor is het niet mogelijk om de kleurinstellingen aan te passen om op deze manier beter uitziende afdrukken te krijgen.

Profiteer van onze huismerk cartridges

Door de keuze te maken voor onze huismerk cartridges kun je een hoop besparen op je totale printkosten. Onze huismerk cartridges hebben in verhouding tot de originele cartridges namelijk een grotere hoeveelheid inkt. Door de grotere hoeveelheid inkt kunnen er meer printjes gemaakt worden en hoef je minder snel nieuwe cartridges aan te schaffen. Zo print je dus een stuk voordeliger!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service