Wijzig printertype

Kodak ESP cartridges

Wat kan de Kodak ESP?

Een van de voornaamste voordelen die je hebt met een Kodak ESP printer is dat je de printers naast het printen ook activiteiten als scannen en kopiëren kunt laten uitvoeren. De meeste printers beschikken echter niet over de mogelijk om te faxen. Met de printers uit deze serie heb je de mogelijkheid om in zwart-wit en in kleur te printen. De printsnelheid van de gemiddelde Kodak ESP printer ligt rond de 30 pagina’s per minuut voor zowel in zwart-wit als in kleur. De meeste modellen beschikken over 2 cartridges, één zwart-wit en één voor de kleur.

Voordelen die je hebt met een Kodak ESP

Een van de voordelen die je hebt met een Kodak ESP is dat deze verbonden kan worden met het Wi-Fi netwerk. Ook hebben de printers uit deze serie de mogelijkheid om gebruik te maken van PictBridge. Met PictBridge kun je eenvoudig rechtstreeks printen vanaf je digitale fotocamera zonder dat je de foto’s eerst over hoeft te zetten naar een computer of laptop. Daarnaast beschikt een deel van de nieuwe Kodak ESP printers over de functie om automatisch dubbelzijdig af te drukken. Zo kun je dus efficiënt gebruik maken van beide zijden van een pagina zonder dat je deze elke keer handmatig om hoeft te draaien.

Welke nadelen heb je dan met een Kodak ESP?

Een van de grootste nadelen van een Kodap ESP printer is dat de printers uit deze serie maar beschikken over 2 cartridges. Hierdoor is het niet mogelijk om één enkele kleur te vervangen op het moment dat deze leeg is. Als een van de kleuren op is zul je dus gelijk de hele gecombineerde kleurencartridge moeten vervangen, hierdoor print je een stuk minder efficiënt. Tot slot beschikken de meeste printers niet over Bluetooth. Om deze reden is het dan ook nog mogelijk om via Bluetooth even snel een opdracht naar je printer te versturen vanaf je smartphone, laptop of tablet

De voordeligste Kodak ESP cartridges

Op alleeninkt.nl vind je de voordeligste cartridges voor je Kodak ESP. Het grote voordeel van onze huismerk cartridges is dat ze over een grotere hoeveelheid inkt beschikken dan de originele cartridges. Door de grotere hoeveelheid inkt kunnen er meer printjes gemaakt worden met de cartridges en hoeven ze minder snel vervangen te worden. Zo print je altijd met de kwaliteit die je gewend bent, maar dan een stuk goedkoper.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service