Wijzig printertype

HP Tango cartridges

Welke voordelen heeft de HP Tango printer?

Het grote voordeel is dat de HP Tango printer gemakkelijk een probleemloos te installeren is aangezien je geen drivers of USB-poorten nodig hebt voor dit apparaat. Daarnaast heeft de HP Tango een stijlvol design en is hij zeer licht, hierdoor kun je de printer gemakkelijk een keer verplaatsen of zelfs meenemen. De printer beschikt over de mogelijkheden om te printen, kopiëren en scannen maar is niet voorzien van een display. In plaats van een display heeft de printer een aantal lampjes onder de knoppen. Op het moment dat je een opdracht naar de printer stuurt en hij deze ontvang, geeft de verlichting van de printer aan waar hij op dat moment mee bezig is.

De HP Tango is een slimme printer

De HP Tango is de eerste printer met een Cloud gebaseerde tweerichtings netwerkverbinding. Door deze verbinding is het mogelijk om vanaf meerdere apparaten te verbinden en opdrachten te versturen naar de printer. Met de HP Smart-app kun je gemakkelijk opdrachten naar je printer sturen vanaf elke locatie. Daarnaast ondersteund de HP Tango ook Apple AirPrint voor als je gebruik maakt van een Macbook of een ander iOS-apparaat. De printer is eenvoudig in te stellen dankzij de Wi-Fi installatie vanaf je smartphone. Heb je een Google Home of Google Home Mini in huis? Dan kun je de printer verschillende opdrachten geven door je stem te gebruiken. Tot slot wordt IFTTT ondersteund door de HP Tango, hiermee kun je zelf opdrachten voor de printer maken die uit worden gevoerd wanneer je dat wenst.

Heeft zo’n slimme HP Tango dan ook minpunten?

Een van de mogelijke minpunten is dat de HP Tango gebruik maakt van 2 cartridges. Hierdoor is het niet mogelijk om een afzonderlijke kleur te vervangen en zul je de hele gecombineerde kleurencartridge moeten vervangen op het moment dat een van de kleuren leeg is. Verder heeft de printer geen ingebouwde scanner, voor al je scanopdrachten zul je dus gebruik moeten maken van de app. Door middel van de app en het gebruik van de camera van je telefoon kun je de printer toch de opdracht geven om een scan uit te voeren.

Slimme prijs voor de cartridges in je Slimme HP Tango printer

Tegenwoordig zijn de originele cartridges extreem duur geworden doordat de printers in prijs zijn gedaald. Om toch nog winst te kunnen maken, verhogen de fabrikanten de prijzen van de cartridges. Om deze reden zijn onze huismerk cartridges een goed alternatief voor de dure originele variant. Naast dat onze cartridges goedkoper zijn, bevatten ze ook nog eens een hogere inhoud aan inkt dan het origineel. Zo ben je altijd verzekerd van goede afdrukkwaliteit, en dat voor een zo laag mogelijke prijs.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service