Wijzig printertype

HP Photosmart cartridges

Heeft u een HP Photosmart printer en maakt u daarmee geregeld afdrukken, van foto’s die u heeft geschoten, documenten die u ontvangt of werkstukken die de kinderen maken? U kunt gebruik maken van onze voordelige huismerk HP cartridges, waarmee u de printkosten van uw HP Photosmart flink omlaag kunt brengen.

Allround printer van HP

De printers uit de HP Photosmart serie staan bekend om hun allround mogelijkheden. Het is een printer waarmee u kunt printen en scannen, waardoor u bovendien een kopie kunt maken. U kunt de HP Photosmart printer gewoon draadloos benaderen en er bijvoorbeeld vanaf mobiele apparaten voor zorgen dat u een afdruk kunt maken. De kosten voor het gebruik van uw HP Photosmart printer hangen echter sterk af van de cartridges die u gebruikt. Het is daarom de moeite waard om de inktpatronen online te bestellen en bij voorkeur gebruik te maken van ons huismerk.

Online cartridges voor uw HP Photosmart bestellen

U kunt de cartridges voor uw HP Photosmart printer eenvoudig online bestellen, u hoeft daar de deur niet meer voor uit. U kunt binnen de HP Photosmart serie aangeven welk model u precies heeft staan, zodat wij u kunnen aanduiden welke cartridges u nodig heeft. Maakt u op dit moment gebruik van de 100% originele cartridges voor uw HP Photosmart printer? U vindt online dan eenvoudig ons alternatief van het huismerk. U kunt op die manier eenvoudig de kosten drukken, terwijl u de afdrukken kunt blijven maken zoals u dat gewend bent.

Goedkope huismerk cartridges voor uw HP Photosmart

Onze goedkope huismerk cartridges voor uw HP Photosmart printer vormen een uitstekend alternatief voor de originele exemplaren. U kunt rekenen op een grote hoeveelheid inkt in zowel de zwarte als de kleuren patronen. Bovendien is de kwaliteit van de inkt hoog, zodat u de afdrukken kunt blijven maken zoals u dat al deed. Het grote verschil met de originele inktpatronen is echter dat u onze huismerk cartridges voor uw HP Photosmart printer heel voordelig online kunt bestellen. U betaalt een lage prijs, wij zorgen ervoor dat we direct aan de slag gaan met uw order en u de nieuwe cartridges voor uw HP Photosmart printer zo snel mogelijk in huis heeft.

Is de HP Photosmart een goede printer?

De HP Photosmart is een alles-in-één printer waarmee je naast het printen ook nog gemakkelijk kunt scannen en kopiëren. De printers uit deze serie maken gebruik van 4 cartridges. Het voordeel van 4 losse cartridges is dat je eenvoudig een specifieke cartridge kunt vervangen als deze aangeeft leeg te zijn. Daarnaast is een printer met 4 afzonderlijke cartridges duurzamer dan een printer waar maar 2 cartridges in zitten. Doordat de kleuren nu niet meer gezamenlijk in een gecombineerde kleurencartridge zitten gooi je nooit meer een cartridge weg die nog niet helemaal leeg is en print je een stuk efficiënter. Zoals de naam al zegt, is de HP Photosmart ideaal voor de creatieve thuisprinter die foto’s wil afdrukken met een goede kwaliteit. Het printen is een fluitje van een cent door middel van het touchscreen scherm dat op de printer zit.

Printen via Wi-Fi

Een deel van de HP Photosmart beschikt over een draadloze internetverbinding. Hierdoor kun je de printer niet alleen via Wi-Fi verbinden, maar ook met elk mobiel apparaat dat een internetverbinding heeft. Verder kan de printer gemakkelijk verbinding maken met het draadloze netwerk door middel van HP Auro Wireless Connect. Print je toch liever op afstand? Met HP ePrint en Apple AirPrint kun je in een oogopslag vanaf je smartphone, tablet of laptop foto’s, documenten en webpagina’s naar je printer versturen en af laten drukken. Door gebruik te maken van HP ePrint Wireless Direct Printing, Apple AirPrint of Google Cloud Print is het versturen en afdrukken van bestanden nog nooit zo makkelijk geweest.

Er zijn toch ook altijd nadelen?

Het niet hebben van een automatische documentinvoer is een van de nadelen van de HP Photosmart printers. Op het moment dat je meerdere documenten wil scannen of kopiëren zul je dit dus stuk voor stuk moeten doen. Een ander nadeel van de HP Photosmart printers is dat deze niet beschikken over een aansluiting voor een netwerkkabel. De printers kunnen dus alleen verbinden met het Wi-Fi netwerk en alle opdrachten zullen dan ook via de Wi-Fi of een app verzonden moeten worden.

Welke cartridges zijn het best voor mijn HP Photosmart?

Door te kiezen voor onze voordelige huismerk HP cartridges bespaar je op de totale printkosten van je HP Photosmart. In zowel de zwarte als in de kleurencartridges van het huismerk zit een grotere hoeveelheid inkt dan bij de originele cartridges. Zo kun je met onze cartridges meer printen, gaan ze een stuk langer mee en bespaar je op je printkosten.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service