Wijzig printertype

HP PageWide Pro cartridges

Wat kun je allemaal met de HP Pagewide Pro?

Met een groot gedeelte van de HP PageWide Pro printers beschik je alleen over de mogelijkheid om te printen. Een paar printers uit deze serie hebben naast het printen ook nog de functies om te kopiëren, scannen en faxen. De HP PageWide Pro kan zowel in zwart-wit als in kleur afdrukken en heeft ruimte voor 4 cartridges. Het voordeel van 4 verschillende cartridges is dat een enkele cartridge eenvoudig vervangen kan worden op het moment dat deze leeg is. Zo zit je nooit meer te prutsen met een gecombineerde kleurencartridge en print je een stuk efficiënter. Verder hebben de HP PageWide Pro printers een goede afdruksnelheid, deze begint namelijk op zo’n 30 pagina’s per minuut bij de wat slomere modellen en kan oplopen tot wel 50 pagina’s per minuut bij de snelle modellen.

De pluspunten van de HP PageWide Pro

Een van de pluspunten van de HP PageWide Pro printers is dat deze beschikken over de mogelijkheid om verbinding te leggen met het Wi-Fi netwerk. De printers zijn namelijk uitgerust met Wi-Fi direct. Wi-Fi direct maakt het mogelijk om direct zonder modem en/of wachtwoord een verbinding te leggen tussen een apparaat met Wi-Fi en de printer. Daarnaast beschikken de printers over een optie om automatisch dubbelzijdig af te drukken. Met deze duplex printing functie bedruk je gemakkelijk beide kanten van een vel papier zonder dat je deze handmatig hoeft te draaien. Tot slot is het bij de HP PageWide printers mogelijk deze opdrachten te geven zonder dat je daarvoor daadwerkelijk bij de printers hoeft te staan. Zo kun je de printer via je smartphone en met Apple AirPrint bijvoorbeeld de opdracht geven om een pagina af te drukken.

De minpunten van de HP PageWide Pro

Het niet beschikken over Bluetooth kan gezien worden als een van de nadelen van de HP PageWide Pro printers. Het is dan ook niet mogelijk om door middel van Bluetooth te printen vanaf je tablet, smartphone of laptop. Het niet beschikken over Bluetooth hoeft echter geen nadeel te zijn, de printers bieden namelijk wel ondersteuning voor apps waarmee draadloos geprint kan worden. Daarnaast kunnen de printers niet het gehele vel papier bedrukken, ze beschikken namelijk niet over een randloos printen optie.

Waarom zou je kiezen voor huismerk cartridges?

Het grootste minpunt van de originele cartridges voor de HP PageWide Pro is de prijs. Zo betaal je voor de originele variant een stuk meer dan dat je doet voor onze huismerk cartridges. Als je op zoek bent naar de goedkoopste HP PageWide Pro cartridges ben je bij Alleeninkt.nl aan het juiste adres. Onze cartridges bevatten een grotere hoeveelheid inkt dan de originele cartridges. Zo zijn ze minder snel toe aan vervanging, print je een stuk efficiënter en ben je veel voordeliger uit!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service