Wijzig printertype

HP PageWide Managed Color Flow cartridges

De all-in-one HP PageWide Managed Color Flow

Het grote voordeel aan de HP PageWide Managed Color Flow printers is dat deze all-in-one zijn. Het gemak van deze printers is dus dat deze naast het printen ook gebruikt kunnen worden voor het kopiëren en scannen. Het printen, kopiëren en scannen kan zowel in zwart-wit als in kleur gedaan worden. Een ander voordeel aan de HP PageWide Managed Color Flow printers is dat ze zijn uitgerust met 4 verschillende cartridges. Hierdoor kan een enkele cartridge eenvoudig vervangen worden en print je een stuk efficiënter dan dat je dat zou doen met een gecombineerde kleurencartridge. Ook de hoge printsnelheid behoort tot een van de voordelen. Zo beschikken de printers uit deze serie over de mogelijkheid om zo’n 50 pagina’s tot wel 70 pagina’s per minuut af te drukken.

Weinig onderhoud

De HP PageWide Managed Color Flow printers vereisen niet veel onderhoud doorat ze weinig bewegende onderdelen bevatten. Daarnaast maken ze bijna geen geluid en geven ze niet veel warmte af, hierdoor zijn ze geschikt voor elk bedrijf. De printers hebben ondersteuning voor apps zoals Apple AirPrint, Mopria Print Service, HP ePrint en Google Cloud Print. Met het gebruik van deze apps heb je de mogelijkheid om op afstand draadloos opdrachten naar je printer te versturen. Verder behoort het automatisch dubbelzijdig afdrukken tot een van de mogelijkheden waar je over beschikt met een HP PageWide Managed Color Flow printer. Zo bedrukt de printer automatisch beide kanten van een vel papier en hoef je deze niet handmatig te draaien. Tot slot beschikt een groot gedeelte van de printers uit deze serie nog over een Energy Star. Een printer krijgt deze Energy Star op het moment dat deze als energiezuinig wordt gezien.

Geen draadloze verbinding

Een van de nadelen van de HP PageWide Managed Color Flow printers is dat deze meestal niet beschikken over de mogelijkheid om te verbinden met het Wi-Fi netwerk. De printers kunnen dan niet draadloos verbinden en zullen aangesloten moeten worden door middel van een netwerkkabel. Toch is het niet totaal onmogelijk om draadloos te verbinden, sommige modellen zijn namelijk uitbreidbaar met een Wi-Fi adapter. Daarnaast is het met de HP PageWide Managed Color Flow printers niet mogelijk om gebruik te maken van de hele pagina. De printers beschikken namelijk niet over een randloos printen optie en hierdoor zal er altijd een witrand op je pagina verschijnen.

HP PageWide Managed Color Flow cartridges met de gunstigste prijs

Op Alleeninkt.nl vind je cartridges voor je HP PageWide Managed Color Flow met de gunstigste prijs. De cartridges op onze website zijn namelijk van ons eigen huismerk en kunnen hierdoor een stuk voordeliger aangeboden worden dan het origineel. Daarnaast zijn de cartridges minder snel toe aan vervanging doordat ze een grotere hoeveelheid inkt bevatten dan de originele variant. Zo print je een stuk efficiënter en bespaar je op je totale printkosten met onze huismerk producten.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service