Wijzig printertype

HP PageWide Managed cartridges

Productbeschrijving van de HP PageWide Managed

Het grootste gedeelte van de printers uit de HP PageWide Managed series zijn multifunctioneel. Hierdoor kunnen de printers naast het printen ook nog gebruikt worden voor opdrachten zoals het kopiëren, scannen en faxen. Het printen, scannen en kopiëren kan zowel in zwart-wit als in kleur worden gedaan. De printers hebben een hoge afdrukkwaliteit waardoor je altijd verzekerd bent van goede en duidelijke afdrukken. Alle printers uit deze serie beschikken over de ruimte voor 4 afzonderlijke cartridges. Het voordeel aan individuele cartridges is dat deze eenvoudig te vervangen zijn op het moment dat er een leeg is. Je print dus een stuk efficiënter omdat je niet meer te maken hebt met een gecombineerde kleurencartridge. De printsnelheid van de HP PageWide Managed printers varieert tussen de 50 en 75 pagina’s per minuut, afhankelijk van het model.

Welke pluspunten heeft deze printer?

Misschien wel het grootste voordeel aan de HP PageWide Managed printers is dat deze erg zuinig zijn als het gaat om het gebruik van inkt en stroom. De printers zijn dan ook uitgerust met een officieel Energy Star-certificaat. Dit certificaat wordt gegeven aan apparaten die weinig stroom gebruiken en als energiezuinig worden gezien. Mobiele print technologieën zoals Mopria Print Service, Google Cloud Print, Apple AirPrint en HP ePrint worden ondersteund. Door het gebruik van deze technologieën kun je eenvoudig printen vanaf je smartphone of tablet. Verder behoort het automatisch dubbelzijdig printen en scannen ook nog tot een van de opties van de printers. Zo hoef je de vellen papier niet steeds handmatig te draaien en print of scan je een stuk sneller. Tot slot zijn de HP PageWide Managed printers voorzien van de laatste beveiligingstechnieken. Je kunt inloggen op de printer door middel van een pincode zodat je gegevens goed bescherm zijn voor de buitenwereld.

Functies waar de HP PageWide Managed niet over beschikt

PictBridge is een van de dingen waar de HP PageWide Managed niet over beschikt. In dit geval is het dan ook niet mogelijk om afbeeldingen rechtstreeks vanaf je fotocamera te printen. Op het moment dat je toch afbeeldingen vanaf je fotocamera wil printen, zul je deze eerst moeten importeren naar je laptop of pc. Daarnaast is het ook bij deze printer, net zoals bij vele andere modellen niet mogelijk om CD/DVD’s te beprinten.

De voordeligste inktcartridges voor uw printer

Bent u op zoek naar de voordeligste cartridges voor uw HP PageWide Managed printer? Dan bent u bij Alleeninkt.nl aan het juiste adres! De cartridges die we aanbieden zijn namelijk van ons eigen huismerk, hierdoor kunnen ze een stuk goedkoper aangeboden worden dan de originele variant. Naast dat ze goedkoper zijn, bevatten ze ook nog eens een grotere hoeveelheid inkt. Zo zijn de cartridges minder snel aan vervanging toe en print je een stuk efficiënter.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service