Wijzig printertype

HP PageWide Enterprise Color Flow cartridges

Multifunctionaliteit van de HP PageWide Enterprise Color Flow

Misschien wel het grootste voordeel waar je mee te maken hebt bij de aanschaf van een HP PageWide Enterprise Colow Flow printer is dat deze multifunctioneel is. Het apparaat kan dus niet alleen printen, maar ook faxen, scannen en kopiëren. Het printen, scannen en kopiëren kan zowel in zwart-wit als in kleur worden gedaan, het faxen kan alleen in zwart-wit. De printers maken gebruik van 4 afzonderlijke cartridges voor het zwart en de kleuren. Het voordeel hiervan is dat je een stuk efficiënter print dan met een gecombineerde kleurencartridge. Op het moment dat een van de kleuren leeg is, kun je deze gemakkelijk vervangen. Zo hoef je nooit meer een cartridge weg te gooien die nog niet helemaal leeg is. De HP PageWide Enterprise Color Flow printers hebben een afdruksnelheid die begint op 50 pagina’s per minuut en kan oplopen tot wel 75 pagina’s per minuut.

Over welke functies beschikt de printer?

De automatische documentinvoer is een van de handige functies waar de HP PageWide Enterprise Color Flow printer over beschikt. Door middel van de automatische documentinvoer is de printer in staat om automatisch meerdere vellen na elkaar te verwerken. Zo wordt elk vel papier automatisch en stuk voor stuk gekopieerd of gescand. Verder beschikt de printer nog over de functies om automatisch dubbelzijdig te printen en/of te scannen. Dankzij deze functionaliteit heb je de mogelijkheid om beide zijden van een vel papier te benutten zonder dat je deze zelf om hoeft te draaien, zo bespaar je een hoop tijd. Tot slot kun je de HP PageWide Enterprise Color Flow eenvoudig opdrachten versturen vanaf je tablet of smartphone. De printer biedt namelijk ondersteuning voor de volgende mobiele print technologieën; Apple AirPrint, HP ePrint, Google Cloud Print en Mopria Print Service.

Mogelijkheden waar de HP PageWide Enterprise Color Flow niet over beschikt

Het randloos printen is een van de functies waar de HP PageWide Enterprise Color Flow niet over beschikt. Het is dan ook niet mogelijk om afbeeldingen of foto’s zonder witrand af te laten drukken en de printer gebruik te laten maken van het gehele vel papier. Verder beschikt de printer niet over een geheugenkaartlezer. Op het moment dat de printer geen slot heeft voor een geheugenkaart, moet je de bestanden eerst importeren op je pc of laptop voordat deze geprint kunnen worden.

Het voordeel van onze huismerk cartridges

Het voordeel van onze huismerk cartridges ten opzichte van de originele cartridges is dat ons huismerk lang niet zo prijzig is als de originele variant. Naast dat ons huismerk een stuk voordeliger is, hebben ze ook nog eens een hogere capaciteit. Zo betaal je een stuk minder voor cartridges waar je langer mee kunt printen, lekker voordelig dus! Op het gebied van kwaliteit zijn onze cartridges gelijk aan de originelen. De huismerk producten moeten namelijk aan dezelfde hoge eisen voldoen als het origineel en ondergaan strenge controles voordat ze verkocht mogen worden.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service