Wijzig printertype

HP PageWide cartridges

Is de HP PageWide een goede printer?

Het voordeel van de printers uit deze serie is dat de HP PageWide appraten all-in-one printers zijn. Ze beschikken over de mogelijkheid om zowel in zwart-wit als in kleur te printen en zijn perfect voor als je een thuiskantoor hebt. Verder zijn de printers ook goed geschikt voor de midden- en kleinbedrijven. Met deze all-in-one printers kun je naast het printen ook gemakkelijk scannen, kopiëren en faxen. Zo kun je met meerdere gebruikers tegelijk verbinden met de printer, hierdoor hoef je niet meer op elkaar te wachten en werk je een stuk efficiënter. De HP PageWide printers hebben een gemiddelde printsnelheid van 30 pagina’s per minuut, dit geld zowel voor het printen in zwart-wit als in kleur. Als laatst is het goed om te melden dat het bedienen van de printers zeer eenvoudig is, door middel van het touchscreen scherm op de printer kun je eenvoudig navigeren.

Technologische voordelen van de HP PageWide

Een van de technologische voordelen van de HP PageWide is dat de printers uitgerust zijn met HP PageWide-technologie, hierdoor besteed je minder tijd aan geld aan het onderhoud van de apparaten. Door het gebruik van de HP PageWide-technologie bevatten de apparaten minder onderdelen die vervangen moeten worden en verbruiken ze ook nog eens een stuk minder stroom. Ben je onderweg naar huis en moet je even snel iets printen? Ook dit is geen probleem met de HP PageWide printers, de printers zijn namelijk uitgerust met HP ePrint. Met HP ePrint kun je eenvoudig foto’s en documenten scannen terwijl je onderweg bent. Daarnaast worden Apple AirPrint en Google Cloud print ook ondersteund. Zo kun je gemakkelijk via de cloud gebruik maken van de printer door middel van een tablet, smartphone, laptop of notebook.

Moet ik kiezen voor originele of huismerk cartridges?

We houden de kosten van de cartridges nauwkeurig in de gaten, zo zijn we altijd op de hoogte van eventuele veranderingen in prijs. Op  basis van deze analyses bieden we onze huismerk cartridges aan tegen een zo voordelig mogelijke prijs. Een van de grote voordelen van onze cartridges is dat ze een grotere hoeveelheid inkt bevatten dan de originele cartridges. Zo kun je meer afdrukken maken, met de kwaliteit die je gewend bent, en dat ook nog eens met cartridges waar je een stuk minder voor hoeft te betalen.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service