Wijzig printertype

HP OfficeJet cartridges

Een HP Officejet printer is goed geschikt voor zakelijk gebruik, net als wanneer u particulier een groot aantal afdrukken maakt. Koopt u normaal gesproken de 100% originele HP inktcartridges en wilt u graag op de kosten besparen? Dankzij onze huismerk inktpatronen kunt u veel voordeliger gebruik maken van uw HP Officejet printer.

Hoge mate van efficiëntie

De HP Officejet printers staan bekend om hun hoge mate van efficiëntie, deze zorgt ervoor dat u snel een groot aantal afdrukken kunt maken. Daarnaast gaan de HP Officejet printers op een heel duurzame manier om met de inkt, waardoor u hier voordelig gebruik van kunt maken. Het staat de hoge afdrukkwaliteit van de HP Officejet echter nooit in de weg. Deze eigenschappen sluiten uitstekend aan bij onze huismerk inktpatronen voor uw HP Officejet, die ervoor zorgen dat u de kosten eenvoudig omlaag kunt brengen.

Goedkope inktcartridges voor uw HP Officejet

De goedkope HP huismerk inktcartridges zorgen ervoor dat u op een veel meer voordelige manier gebruik kunt maken van uw HP Officejet, zonder dat dit aan de andere kant de kwaliteit aan zal tasten. In plaats daarvan kunt u blijven printen met uw HP Officejet printer zoals u dat gewend bent. Het grote verschil is echter dat de kosten voor het gebruik van uw HP Officejet printer behoorlijk dalen. De huismerk HP cartridges zijn veel voordeliger beschikbaar en zorgen er dankzij de grotere hoeveelheid inkt bovendien voor dat u een groter aantal afdrukken kunt maken.

Online huismerk HP cartridges

Wilt u gebruik maken van onze huismerk HP cartridges, zodat u op een voordelige manier kunt printen met uw HP Officejet? Het is de moeite waard om online aan te geven welk model u heeft staan, binnen de HP Officejet serie kunt u daar eenvoudig naar op zoek gaan. Wij zorgen er vervolgens voor dat u de juiste inktpatronen kunt bestellen, zodat u daar direct gebruik van kunt maken. Uiteraard betaalt u een zo scherp mogelijke prijs, zodat u de kosten voor het gebruik van uw printer eenvoudig omlaag kunt brengen.

Informatie over de HP OfficeJet

Het voordeel van de HP OfficeJet printers is dat het allemaal all-in-one printers zijn. Het zijn dus multifunctionele printers waarmee je naast het printen ook nog eens kunt kopiëren, scannen en faxen. Verder is het met de OfficeJet printers mogelijk om zowel in zwart-wit als in kleur te printen. In de printers zitten 4 losse cartridges, hierdoor ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Door de afzonderlijke cartridges maak je efficiënt gebruik van de inkt. In tegenstelling tot bij een gecombineerde kleurencartridge kun je nu gemakkelijk een van de drie kleuren apart vervangen als deze leeg is. Tot slot hebben de meeste HP OfficeJet printers een automatische documentinvoer en bieden ze je de mogelijkheid om automatisch dubbelzijdig af te drukken. Zo ben je voorzien van zoveel mogelijk gemak.

Gemakkelijk op afstand afdrukken

Een van de pluspunten van de HP OfficeJet printers is dat deze gemakkelijk te verbinden zijn met het internet door middel van de ingebouwde Wi-Fi. Hierdoor kun je eenvoudig en snel opdrachten naar de printer versturen vanaf je desktop of laptop zonder dat je hiervoor in de buurt van de printer hoeft te zijn. Wil je graag afdrukken maken vanaf je tablet of smartphone? Ook dit is geen probleem, met de HP All-in-One Printer Remote-app kun je namelijk eenvoudig opdrachten versturen naar je printer.

Hebben HP OfficeJet printers dan ook nadelen?

Een punt dat mogelijk als nadeel ervaren kan worden is dat de HP OfficeJet printers gebruik maken van een draadloos netwerk, hierdoor is het bij sommige modellen niet mogelijk om deze met een internetkabel te verbinden. Verder zijn de printers uit deze serie vrij groot waardoor je vooraf zeker moet weten dat je genoeg ruimte hebt om de printer een plek te geven. Door de afmetingen zijn de printers niet echt geschikt voor in de kleine ruimtes, maar zijn ze wel prima geschikt voor op een kantoor of thuiswerkruimte.

Gunstige cartridges voor de HP OfficeJet

Door gebruik te maken van onze goedkope huismerk cartridges kun je op een voordeliger manier printen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je afdrukkwaliteit achteruit gaat. Naast dat de huismerk cartridges die we aanbieden een stuk voordeliger zijn, bevatten ze ook nog eens een grotere hoeveelheid inkt waardoor je meer afdrukken kunt maken. Door te kiezen voor onze cartridges zullen je printkosten dus dalen terwijl je nog steeds gewoon met de kwaliteit print die je gewend bent van het origineel.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service