Wijzig printertype

HP Ink Tank Wireless cartridges

Eigenschappen van de HP Ink Tank Wireless

Het hebben van een multifunctionele printer is een van de voordelen waarover je beschikt bij de aanschaf van een HP Ink Tank Wireless. De apparaten uit deze serie kunnen naast het printen namelijk ook nog gebruikt worden voor het kopiëren en scannen. Daar waar het scannen bij deze modellen alleen in het zwart-wit gedaan kan worden, kan het printen en kopiëren in zowel zwart-wit als in kleur gedaan worden. Een ander voordeel aan deze printers is dat ze gebruik maken van afzonderlijke tanks voor de kleuren. Deze tanks kunnen snel en individueel bijgevuld worden met een inktfles waardoor je altijd efficiënt gebruik maakt van de inkt. De afdruksnelheid van de printers uit deze serie ligt tussen de 5 tot 8 pagina’s per minuut in zwart-wit en tussen de 5 tot 16 pagina’s per minuut in kleur.

Afdrukken zonder witranden

De printers beschikken over een randloos printen optie waarmee je ze gemakkelijk gebruik kunt laten maken van de gehele pagina. Ideaal voor als je foto’s of afbeeldingen wil afdrukken zonder witrand. Naast het randloos printen beschikken de printers ook nog over de optie om dubbelzijdig af te drukken. Door middel van deze functie kun je het apparaat de opdracht geven om beide zijden van een vel papier te bedrukken, zo hoef je deze niet meer handmatig te draaien. De wat nieuwere printers uit deze reeks beschikken over de mogelijkheid om mobiel af te drukken via HP ePrint. Met deze app kun je de printer een opdracht geven zonder dat je hem daar handmatig voor hoeft te bedienen. Tot slot beschikken de nieuwste HP Ink Tank Wireless printers ook nog over een Energy-Star. Deze Energy-Star houdt in dat de printers met deze ster als energie-efficiënt worden gezien.

Wat kun je niet met de HP Ink Tank Wireless?

Een van de nadelen is dat de HP Ink Tank Wireless printers niet beschikken over een automatische documentinvoer. Op het moment dat je een dikke stapel met papieren wil verwerken, zul je deze dus allemaal handmatig en een voor een moeten invoeren. Ook beschikken de modellen niet over een externe geheugenkaartlezer en bieden ze geen ondersteuning voor PictBridge. Wil je foto’s vanaf een SD-kaart of camera printen? Dan zul je deze eerst moeten importeren naar je laptop of pc voordat je dit kunt doen.

De voordeligste HP Ink Tank Wireless inktflessen

Op onze website vind je onze huismerk inktflessen voor je HP Ink Tank Wireless. Het grote voordeel dat je hebt met deze flessen is dat ze een stuk voordeliger zijn dan het origineel. De reden dat onze huismerk producten zo voordelig aangeboden kunnen worden, is omdat je bij deze producten geen extra kosten betaalt voor de merknaam. Daarnaast is de kwaliteit van deze producten gelijk aan die van het origineel, zo ben je er altijd van verzekerd dat je afdrukken maakt die van hoogwaardige kwaliteit zijn.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service