Wijzig printertype

HP Fax cartridges

Waarom faxen we nog?

In tegenstelling tot het reguliere e-mailverkeer heeft de fax een legale status. Deze legale status, ofwel juridische status is te vergelijken met een aangetekende brief. Veel doktoren, advocaten en een groot aantal andere bedrijfstaken maken nog steeds veel gebruik van de faxmachine. De faxmachines worden met name gebruikt wanneer bedrijven onderling rechtsgeldige brieven aan elkaar schrijven. Daarnaast zijn ook veel consumenten wel bekend met de fax machines van HP.

Welke inkt voor mijn HP fax machine?

Het nadeel van originele HP cartridges voor je fax machine is dat deze al snel meer dan € 40,- kosten en maar een inhoud hebben die varieert tussen de 10 en 28 ml inkt. Het is daarom veel voordeliger om te kiezen voor onze huismerk cartridges. Een van de voordelen van onze huismerk cartridges is dat ze gevuld zijn met een grotere hoeveelheid inkt dan het origineel. Daarnaast zijn onze eigen cartridges ook nog eens een stuk goedkoper. Door te kiezen voor ons huismerk model kun je dus meer printjes maken, en dat terwijl je minder betaalt per afgedrukte pagina.

De HP Fax machines laten je niet in de steek.

 1. Door het strakke en simpele design zijn ze gemakkelijk in gebruik te nemen.

 2. De printers hebben een klein en compact formaat.

 3. Ze zijn eenvoudig te verbinden met je telefoon door middel van een RJ11 splitter.

 4. Er zijn verschillende fax resoluties beschikbaar.

 5. Je kunt meerdere faxberichten opslaan in een keer.

 6. Met de HP Fax machines kun je sneller faxen en printen dan je gewend bent.

Helaas, zijn er ook nadelen.

 1. De fax machines maken wat meer geluid dan de reguliere printers.

 2. De standaard kwaliteit van de printjes van je fax zijn vrij laag, om dit te verbeteren moet je de instellingen van het apparaat handmatig aanpassen.

 3. Het aansluiten van een antwoordapparaat gaat alleen met een RJ11 splitter, deze zal nog apart aangeschaft moeten worden.

 • Goedkoopste van Nederland
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Gratis achteraf betalen
 • 24 uurs levering
 • Gratis bezorging vanaf €50,-
 • Perfecte service