HP Envy Photo 7830

HP Envy Photo 7830 inktcartridges

Voor de HP Envy Photo 7830 zijn de HP 303 XL inktcartridges geschikt. Ons huismerk van Alleeninkt is een goed alternatief voor het origineel. Wij zijn al overtuigd, maar ook onze klanten bevestigen dit. De originele en huismerk cartridges zijn qua aanschafprijs even duur, maar in ons huismerk variant zit wel 5 keer meer inkt. Daarom kan je veel langer vooruit met onze huismerk cartridges dan met de originele cartridges. Bovendien is de originele HP 303 XL black cartridge gevuld met 4 ml inkt in tegenstelling tot de Alleeninkt huismerk variant, deze bevat maar liefst 20 ml inkt. De originele HP 303 XL color bevat 4 ml, het Alleeninkt huismerk wel 18 ml! Een groot verschil, dus bestel snel en bespaar tot 80 procent!

Eigenschappen HP Envy Photo 7830

De HP Envy Photo 7830 is een uitgebreide thuisprinter voor de veeleisende gebruikers. Door de hoge afdrukresolutie van 4.800 dpi bij 1.200 dpi print je gedetailleerde foto’s. Naast de hoge afdrukresolutie heeft deze printer ook nog een automatische documenteninvoer, hierdoor hoef je niet handmatig papier in te voeren. Door de optie ‘dubbelzijdig afdrukken’ te gebruiken kan je makkelijk papier besparen.

Eigenschappen HP 303 XL cartridges

De HP 303 XL heeft een kleine inktdruppel, hierdoor druk je af met een hoge kwaliteit en zijn de foto’s haarscherp. Bij de HP 303 XL black cartridge gaat het om een druppel van 12 pl en bij de HP 303 XL color cartridge gaat het om een druppel tussen de 3 pl en 6,4 pl.

Capaciteit HP 303 cartridges

Onze huismerk cartridges bevatten veel meer inkt dan de originele cartridges. Zo heb je langer plezier van het printen en kan je er veel langer mee doen. Met onze huismerk cartridges maak je honderden prints meer dan met de originele cartridges. Wij verkopen de HP 303 XL black en color apart, maar ook samen in een multipack. Bij aanschaf van een multipack heb je altijd genoeg op voorraad en zit je nooit zonder inkt. Net zo makkelijk!