HP Envy Photo 6230

HP Envy Photo 6230 inktcartridges

Voor de HP Envy Photo 6230 zijn de HP 303 XL inktcartridges geschikt. Ons huismerk van Alleeninkt vormt een goed alternatief voor het origineel. In de aanschafprijs zit geen verschil tussen de huismerk en de originele cartridges, maar onze huismerk variant bevat 5 keer meer inkt. Hierdoor kan je met onze huismerk cartridges veel langer vooruit dan met de originele cartridges.  Bovendien is de originele HP 303 XL black cartridge gevuld met 4 ml inkt in tegenstelling tot de Alleeninkt huismerk variant, deze bevat maar liefst 20 ml inkt. De originele HP 303 XL color is gevuld met 4 ml inkt, ons Alleeninkt huismerk bevat wel 18 ml! Bestel daarom onze huismerk cartridges en bespaar tot wel 80 procent!

Eigenschappen HP Envy 6230

De HP Envy 6230 is een compacte inkjetprinter voor de thuisgebruikers. De printer print tot wel 12 pagina’s per minuut, dit is sneller dan de gemiddelde thuisprinter. Daarnaast kan je nog papier besparen doordat de printer dubbelzijdig kan afdrukken. Doordat hij een resolutie heeft van 4.800 bij 1.200 print je gedetailleerde foto’s.

Eigenschappen HP 303 XL cartridges

Met de HP 303 XL cartridges druk je af met een hoge kwaliteit, dit komt doordat de HP 303 XL een kleine inktdruppel heeft. Bovendien druk je je foto’s hierdoor haarscherp af. Bij de HP 303 XL black cartridge gaat het om een druppel van 12 pl en bij de HP 303 XL color cartridge gaat het om een druppel tussen de 3 pl en 6,4 pl.

Capaciteit HP 303 XL cartridges

In onze huismerk cartridges zit veel meer inkt dan in de originele cartridges. Hierdoor heb je langer plezier van het printen en kan je er veel langer mee doen. Met onze huismerk cartridges maak je honderden prints meer dan met de originele cartridges. Wij verkopen de HP 303 XL color en black apart, maar ook samen in een multipack. Bij aanschaf van een multipack heb je altijd genoeg op voorraad en zit je nooit zonder inkt. Net zo makkelijk!