Wijzig printertype

HP ENVY cartridges

De HP ENVY serie bevat een aantal uitstekende printers, waar u met onze huismerk inktpatronen op een heel voordelige manier gebruik van kunt maken. Wilt u ervoor zorgen dat u de kosten goed in de hand kunt houden, terwijl u aan de andere kant afdrukken maakt van hoge kwaliteit?

Cartridges voor uw HP ENVY

U kunt online een keuze maken uit de verschillende cartridges voor uw HP ENVY printer. Het is voldoende om binnen de serie aan te geven welk model u heeft staan. We koppelen daar de juiste cartridges aan, zodat u die online kunt bestellen en u vlot weer gebruik kunt maken van uw HP ENVY printer. Heeft u op dit moment de originele HP cartridges nog in uw HP ENVY printer zitten? U kunt aan de hand van dat typenummer eenvoudig de juiste nieuwe inktpatronen bestellen, afkomstig van ons huismerk.

Online cartridges bestellen

Het online bestellen van de cartridges voor uw HP ENVY printer is heel eenvoudig. Zodra u het juiste typenummer heeft, kunt u aangeven of u alleen de zwarte inkt wenst te ontvangen, of dat u ook gebruik wilt maken van de kleurenpatronen die er beschikbaar zijn. We gaan vervolgens direct met uw order aan de slag, zodat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw HP ENVY printer. U ontvangt spoedig de inktpatronen, die u in uw HP ENVY kunt plaatsen zoals u dat ook met de originele exemplaren van HP zou doen.

Huismerk inktpatronen voor uw HP ENVY

Onze huismerk inktpatronen voor uw HP ENVY printer zijn kwalitatief gelijk aan de 100% originele exemplaren. Dit betekent dat u de hoogwaardige afdrukken kunt blijven maken zoals u dat gewend bent. U betaalt aan de andere kant echter een scherpere prijs, terwijl het hogere volume inkt ervoor zorgt dat u meer afdrukken kunt maken met uw HP ENVY printer. Het is wat dat betreft de moeite waard om gebruik te maken van onze huismerk inktcartridges voor uw HP ENVY, ze vormen een uitstekend alternatief voor de originele exemplaren die vaak een stuk duurder zijn. 

Voordelen van HP ENVY printers

De meeste printers uit de HP ENVY serie hebben alles aan boord voor de optimale printervaring. Zo zijn de printers bijvoorbeeld geschikt voor een snelle en handsfree beleving. De printers bieden namelijk ondersteuning om gemakkelijk vanaf je smartphone, tablet of laptop opdrachten te versturen. Verder beschikken de meeste modellen over een geautomatiseerde documentinvoer die tot wel 35 pagina’s kan verwerken. Met deze automatische documentinvoer rond je de benodigde scan- en kopieertaken eenvoudig en snel af. Door de veelzijdigheid van de printers zijn ze perfect voor je dagelijks print, scan en kopieer werkzaamheden.

Altijd en overal printen, waar je ook bent

Met de HP ENVY printers kun je altijd en overal printen, waar je ook bent. De printers uit deze serie bieden namelijk de mogelijkheid om met behulp van de HP Smart-app je documenten van de Cloud, e-mail of telefoon gemakkelijk en snel te verzenden naar je printer. Zelfs als je niet thuis bent kun je met de HP Smart-app opdrachten verzenden naar je printer, ideaal voor als je geen tijd hebt om te wachten dus.

Wat is het nadeel van de HP ENVY?

Een van de nadelen die je hebt met de HP ENVY printers is dat de printkop in de cartridge zelf zit. De kleuren zitten gezamenlijk verpakt in een cartridge. Dit is een minpunt omdat het vervangen van een enkele kleur hierdoor niet mogelijk is. Op het moment dat een van de kleuren op is zul je dus de hele cartridge moeten vervangen.

De meest voordelige ENVY cartridges op een rijtje

De meest voordelige HP ENVY cartridges vind je bij Alleeninkt.nl. Op onze site vind je de goedkoopste huismerk cartridges die altijd scherpte tekst en schitterende afbeeldingen garanderen voor al je dagelijkse documenten die je wilt printen. Een ander bijkomend voordeel van onze cartridges is dat ze een grotere hoeveelheid inkt bevatten dan de originele variant, zo print je altijd lekker voordelig!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service