Digital Copier

Maak uw keuze uit één van onderstaande HP Digital Copier series.

HP Digital Copier kopen?

De HP Digital Copier is de beste printer als je met hoge snelheid een groot aantal pagina’s wilt afdrukken. Neem bijvoorbeeld de HP LaserJet Enterprise, de printers uit deze serie hebben een gemiddelde afdruksnelheid van wel 50 pagina’s per minuut. Naast printen is het ook mogelijk om te kopiëren, scannen en faxen. De HP Enterprise printers hebben een ingebouwde beveiliging om je netwerk te beschermen. Op het moment dat er een aanval wordt gedaan op het netwerk zal de printer zichzelf herstellen, op deze manier is je data 24/7 beveiligd en beschermd.

Mobiele apparaten gebruiken voor het printen

Bij de HP Digital Copiers is het mogelijk om af te drukken en het apparaat te bedienen vanaf je tablet of smartphone. De printers kun je verbinden met het internet via de kabel met standaard USB of via een Wi-Fi netwerk. Google Cloud Print maakt het mogelijk om via het internet vanaf elk apparaat een opdracht te versturen naar elke printer die binnen het bereik met de Cloud is verbonden. De HP Digital Copier printers zijn zeer makkelijk te bedienen aan de hand van de touchscreen display op de printers.

Heeft een HP Digital Copier ook minpunten?

De multifunctionele HP Digital Copier printers kunnen printen, kopiëren, scannen en faxen. Naast dat het bij sommige printers uit deze serie voor kan komen dat je alleen zwart-wit kunt afdrukken, is het onderhoud van de printers ook nog eens vrij duur. Het kost veel energie om de printers draaiende te houden en op het moment dat er iets aan de printer moet gebeuren is dit meestal niet goedkoop.

Voordeligste cartridges voor de HP Digital Copier

Doordat Alleeninkt.nl een alternatief huismerk aanbiedt voor de cartridges kun je besparen op de kosten van de cartridges. Met de huismerk cartridges print je met dezelfde kwaliteit die je gewend bent maar betaal je een stuk minder per cartridge waardoor je printkosten dalen. Bij de huismerk cartridges betaal je namelijk geen extra verborgen kosten.