Wijzig printertype

HP Digital Copier cartridges

HP Digital Copier kopen?

De HP Digital Copier is een van de beste printers als je gaat kijken naar printers die met een hoge snelheid een groot aantal pagina’s af kunnen drukken. Zo hebben de printers uit deze serie een gemiddelde afdruksnelheid van wel 50 pagina’s per minuut. Naast het printen is het met de HP Digital Copier ook nog mogelijk om te kopiëren, scannen en faxen. Verder hebben de printers uit deze serie een ingebouwde beveiliging om je netwerk te beschermen. Op het moment dat er een aanval wordt gedaan op het netwerk zal de printer zichzelf herstellen, op deze manier is je data 24/7 beveiligd en beschermd.

Mobiele apparaten gebruiken voor het printen

Bij de HP Digital Copiers is het een mogelijkheid om het apparaat te bedienen en pagina’s af te drukken vanaf je tablet of smartphone. De printers kunnen verbonden worden met het internet via de kabel met een standaard USB of via het Wi-Fi netwerk. Verder maakt Google Cloud Print het mogelijk om via het internet vanaf elk apparaat een opdracht te versturen naar elke printer die binnen het bereik valt en met de Cloud is verbonden. Tot slot valt er te zeggen dat de HP Digital Copier printer zeer gemakkelijk te bedienen zijn aan de hand van de touchscreen display die op de printers zit.

Heeft een HP Digital Copier ook minpunten?

De multifunctionele HP Digital Copier printers kunnen zoals eerder aangegeven printen, kopiëren, scannen en faxen. Een punt dat mogelijk als nadeel ervaren kan worden is dat het bij sommige printers uit deze serie voor kan komen dat je alleen zwart-wit kunt afdrukken. Verder is het onderhoud van de printers ook vrij duur. Het kost namelijk veel energie om de printers draaiende te houden en op het moment dat er iets aan de printer moet gebeuren is dit meestal niet goedkoop.

Voordeligste cartridges voor de HP Digital Copier

Doordat Alleeninkt.nl een alternatief huismerk aanbiedt in plaats van de originele cartridges kun je besparen op de kosten van de cartridges. Door te kiezen voor de huismerk cartridges print je met de kwaliteit die je gewend bent, maar betaal je een stuk minder per cartridge waardoor je printkosten dalen. De huismerk cartridges beschikken namelijk over een grotere hoeveelheid inkt waardoor ze minder snel vervangen hoeven te worden. Daarnaast betaal je bij onze huismerk producten geen extra verborgen kosten.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service