Wijzig printertype

HP DeskJet Ink Advantage cartridges

Kiezen voor de HP DeskJet Ink Advantage?

Een reden waarom je voor de HP DeskJet Ink Advantage zou kunnen kiezen is omdat het een inkjet printer is waarmee je gemakkelijk al je dagelijkse bestanden kunt printen, scannen en kopiëren. De printers hebben een licht ontwerp en zijn vrij compact, hierdoor kun je ze eenvoudig verplaatsen naar elke gewenste positie en zijn ze geschikt in veel situaties. De printers zijn eenvoudig in te stellen via de stapsgewijze installatie via de HP Smart-app. De HP DeskJet Ink Advantage printers hebben niet zo’n hoge printsnelheid, de gemiddelde printsnelheid van de printers uit deze serie komt namelijk uit op 5 pagina’s per minuut.

Eenvoudig bedienen.

De HP DeskJet Ink Advantage printers brengen het voordeel met zich mee dat ze gemakkelijk te bedienen zijn aan de van van de HP Smart-app. Deze app kan eenvoudig geïnstalleerd worden op je tablet of smartphone. Nadat je de app hebt geïnstalleerd kun je deze gebruiken om opdrachten naar je printer te versturen zoals het printen, scannen of kopiëren. Daarnasat is het bij de printers uit deze reeks nog mogelijk om ze te verbinden met de computer door middel van een USB-kabel.

Wat zijn de nadelen?

De HP DeskJet Ink Advantage printers beschikken over ruimte voor twee cartridges, een zwarte cartridge en een kleurencartridge waar de drie kleuren gecombineerd in zitten. Het nadeel dat hier bij komt kijken is dat je niet de mogelijkheid om een enkele kleur te vervangen. Als een van de drie kleuren uit de cartridge aangeeft leeg te zijn zul je dus de hele cartridge moeten vervangen. Zo maak je eigenlijk nooit 100% gebruik van alle kleuren in de cartridge en print je lang niet zo efficiënt als met 4 afzonderlijke cartridges.

Beste prijs voor de HP DeskJet Ink Advantage cartridges.

Tegenwoordig maken de fabrikanten lang niet meer zo veel winst op de printers zoals ze vroeger deden. Om toch winstgevend te blijven, hebben ze cartridges extreem duur gemaakt. Het voordeel van onze huismerk cartridges is dat ze in verhouding tot de originele cartridges een stuk meer inkt bevatten. Op deze manier print je gewoon nog steeds met de hoge kwaliteit die je gewend bent, maar dan voor een lagere prijs.

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service