Wijzig printertype

HP DesignJet T cartridges

De hoofdspecificaties van de HP DesignJet T printers

Een van de eigenschappen waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een HP DesignJet T printer is dat het grootformaat printers zijn. Hierdoor zijn ze geschikt voor het printen van bijvoorbeeld grote affiches en brochures in A1-formaat. Een ander punt waar je rekening mee moet houden is dat de printers niet multifunctioneel zijn. Ze beschikken dan ook niet over de mogelijkheid om te kopiëren, scannen en/of faxen. Door het grote formaat hebben de printers de tijd nodig om een kwalitatief goede afdruk te maken, dit is terug te zien in de printsnelheid. De printsnelheid van de HP DesignJet T printers ligt namelijk op een pagina per minuut voor zowel in zwart-wit als in kleur. De printers uit deze serie maken gebruik van 4 losse cartridges. Op het moment dat een van de kleuren leeg is, kan deze dus gemakkelijk vervangen worden.

Ondanks het grote formaat toch energiezuinig

Ben je op zoek naar een grootformaat printer die energiezuinig is? Dan kunnen de HP DesignJet T printers een goede optie zijn. De printers hebben namelijk een laag stroomverbruik van maar 35 W. Door dit lage verbruik worden ze gezien als energiezuinig en zijn ze zelfs uitgerust met een Energy Star-certificaat. Verder beschikken de HP DesignJet T printers over ingebouwde Wi-Fi. Door middel van deze ingebouwde Wi-Fi hoef je de printers dus niet meer aan te sluiten met een kabel om te kunnen printen. Naast het gemak van Wi-Fi zijn de printers nog uitgerust met de optie om randloos te printen. Met deze optie ingeschakeld bedrukt de printer het gehele papier en heb je geen last meer van een witrand op je afdruk. Tot slot is het bij de HP DesignJet T printers mogelijk om via de mail te printen vanaf je laptop, tablet of telefoon. Apple AirPrint en E-mail print geven je namelijk de optie om snel en eenvoudig opdrachten naar je printer te versturen.

Wat kan ik niet met een HP DesignJet printer?

Zoals in het begin al aangegeven beschikken de HP DesignJet T printers helaas niet over de mogelijkheid om te kopiëren, faxen of scannen naast het standaard printen. Een ander punt dat mogelijk als nadeel ervaren kan worden is dat de printers niet beschikken over de functie om automatisch dubbelzijdig te printen. Op het moment dat je ook de andere kant van een vel papier wil bedrukken zul je deze dus handmatig moeten draaien om beide zijden bedrukt te krijgen. Tot slot beschikken de HP DesignJet T printers niet over Bluetooth. Het is dan ook niet mogelijk om via de Bluetooth te printen vanaf je smartphone, tablet of laptop.

Cartridges met groot voordeel voor een grote printer

Met zo’n grote printer inhuis of op het kantoor ben je waarschijnlijk op zoek naar cartridges die het meest voordelig zijn voor je portemonnee. Door te kiezen voor onze huismerk cartridges ben je een stuk voordeliger uit dan als je zou kiezen voor de origineel variant. De huismerk cartridges zijn van dezelfde kwaliteit en bevatten net zo veel inkt als de originele cartridges. Het grote voordeel is dat onze huismerk producten een stuk goedkoper zijn. Zo kun je verder printen met de kwaliteit die je gewend bent, en bespaar je ook nog eens een hoop op je printkosten!

  • Goedkoopste van Nederland
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Gratis achteraf betalen
  • 24 uurs levering
  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Perfecte service